2777
2789
عنوان

خرید خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 9268 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا خودش شد خونه ای که 100بود شده 1میلیارد دوباره خودش شده

عزیزم دقت نکردیا رشد مسکن بله مقداریش سال ۹۹ بود بعد از رشد دلار.من از شوکی که در دو ماه قبل به مسکن وارد شد .نه سال نود و نه.برای اینکه باز اشتباه نشه از تحلیلش برای قیمت طلا که اخرین بار سال ۹۹ تابستون بود که طلا رفت رو یک ملیون و پونصد گرمی کلا از بازارهای مالی خروج کرد عزیزم من میگم تا یک سال دیکه صد در صد و دو سال دیگه نود درصد ملک تو رکوده.شکی ندارم.هرکی نظری داره من نظرم اینه .فقط شوک های آنی داده میشه ولی باز خودشه .موارد استثنا وجود داره مثلا ملکی که سند داده میشه یا اسفالت میشه یا اینکه رفاه در اون زیاد میشه در محله اون هایی که خاص هستن فاکتور بگیری ملک الان تو رکوده

ببین ملک هیجان میاد سراغش نباید سریع بخوای هیجان بگیری.مثلا یکی دو ماه پیش یهو تورم اومد یهو ملک هم ...

اسفند خونه خریدم متری ۳۰ میلیون الان همون خونه مترس ۳۳ میلیون

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
کجا خودش شد خونه ای که 100بود شده 1میلیارد دوباره خودش شده

حالا من مرده شما زنده.اگه تا دوسال دیگه گرون شد یاد الان من میوفتی مثلا اپارتمان در فلان محله رو در فلان شهر زیر نظر داشته باش مثلا متری دوازده ملیونه اگه رفت بالا بیا بگو دروغ گفتی .دو سال با وجود سود پولت تقریبا پنجاه درصد پولت زیاد میشه ولی دو سال بعد قطعا متری دوازده ملیون نشده هجده ملیون.در این حرفم شکی ندارم و پاش وایمیستم

عزیزم دقت نکردیا رشد مسکن بله مقداریش سال ۹۹ بود بعد از رشد دلار.من از شوکی که در دو ماه قبل به مسکن ...

ملک توی رکود یا هرچیزی ولی ضرر توی خرید خونه نیست چون برای سرمایه گذاری نیست

بخوان برن اجاره با این قیمتها هیچی براشون نمیمونه... 

اسفند خونه خریدم متری ۳۰ میلیون الان همون خونه مترس ۳۳ میلیون

عزیزم سی ملیون خریدی بازم گفتم تورم یکم شوک زد یک  مدت کوتاه دیگه همون ۳۰ تا میتونی بخری بعد رشد از ۳۰ تا ۳۳ فقط یک درصد هست اونم از اسفند تا خرداد که هستیم‌.در حالیکه بانک میزاشتی حداقل شش درصد سودت بود.ضمنا دم عید خونه ها میکشن بالا.من میگم تا دو سال دیگه پنجاه درصد سوده یعنی باید متری ۳۰ بشه متری ۴۵ دقیقا بشه مثل بانک ولی شکی ندارم تا دو سال دیگه ملک شما همون بین ۳۰ تا ۳۵ بالاتر نمیره.گاهی املاکی بازار گرمی میکنه ولی بری مشتری داشته باشی شرطه.گفتنی ها رو من گفتم حرف من اینجا یادتون باشه دو سال دیگه قیمت ملکتون رو ببینید🙏🙏🙏🙏الان من هرچقدر بگم فایده نداره .ملک هر سال که نمیره بالا اگه اینطور باشه ملک الان وارد فاز رکود شده پایین نمیاد فقط کمتر خرید و فروش میشه.من نه میتونم شما رو توجیه کنم نه شما میتونی منو توجیه کنی.منم اینجا نباشم تا دو سال دیگه ملک تو رکود موند برای یک نفری اومد بهت حرف منو تکرار کرد محکم و مطمعن نگو.چندین سال پیش دلار اوردن ۲۲ انداختن به خلق الله بعد اوردنش تا یازده نگه داشتن و خیلیا بیچاره شدن الانم این همه مدت جایی نرفته.دلار البته درست نیست مقایسه کنی با ملک .میدونی چرا چون بانک مرکزی قیمتشو کنترل میکنه ولی مسکن پایین نمیاد فقط خرید و فروش نمیشه وارد فاز رکودی میشه و قیمتش ثابت میمونه.الان بیچاره مستاجرا هستن که به دلیل فاز رکودی مسکن سال به سال رو اجاره و رهن میبرن صاحب خونه ها.

ملک توی رکود یا هرچیزی ولی ضرر توی خرید خونه نیست چون برای سرمایه گذاری نیست بخوان برن اجاره با این ...

عزیزم مثلا ملکی یک ملیارد قیمتشه ماهی بالای پونزده ملیون سودشه.شما بری مستاجری ماهی پنج ملیون کرایه بدی بازم هر ماه ده ملیون تو جیبته.بله بی شک شما برداری تا ابد تو بانک بزاری قطعا پولت بی ارزش میشه باید تو زمان خروج از رکود تبدیل به ملک کنی.اولین حرکت مسکن سی درصده اونم الانا نیست من چون ترسو هستم و نمیخوام ریسک کنم ریسکم تو زندگیم سعی میکنم به صفر برسونم الان نمیام وام بگیرم بخرم .نمیدونم چطور توضیح بدم ولی این شکلی نیست من سالیان سال اینقدر مطالعه کردم بعد برگشتم همینطور عقب رفتن و چک کردم دیدم فکرام تماما درست بود.مثلا اون درصد رشد متفاوته بستگی به سیاست های رئیس جمهورا داره سیاست اقتصادیشون به چه شکله.یعنی به خدا قسم تحلیل میکردم شوهرم وقتی برگشت حتی سی سال قبل بررسی کرد قیمت املاک حرفم درست بود .با توجه به نشانه ها هر بار صحه میزاره.وقتی رکود مسکن اتفاق میوفته هر سال رهن اجاره ها به شدت بالا میره اگه نظر من اشتباه هست قبول من مرده شما زنده دو سال دیگه بانک پنجاه درصد سود داده به من در حالیکه تا دو سال دیگه ملک تازه میخواد از فاز رکودی خارج بشه.من حرفامو زدم ولی شکی ندارم اگع یک گوشه قیمت الان ملک یادداشت کنید و دو سال دیگه نگاهش کنید کجاست

ضمنا قولنامه خونه ات دور ننداز.که بعدا بیای بگی نه من متری بیست ملیون خریدم الان مثلا ۳۵ شده .چون تو فامیل اصلا صحبت نمیکنم چون دلیل ندارم هیچ کسی نمیدونه هیچ کس.ولی دیدم کسایی میان میگن من خونه خریدم پونصد تا شده سه ملیارد میگه پارسال.در حالیکه رشد اخر مسکن رشد تابستان دلار بود این شد تایم ها رو اشتباه میکنن و منم صحبتمو کردم ایشون بره ملک بخره قطعا بخره بی شک بخره فقط حرف من گوشه ذهنش نگه داره تا دو سال دیگه حدااااااقل.سال ۹۹ من دقیقا بررسی کردم  و شکی ندارم با ریسک صفر تماما میگم صفر حداقل تا دو سال دیگه رکوده 

عزیزم سی ملیون خریدی بازم گفتم تورم یکم شوک زد یک  مدت کوتاه دیگه همون ۳۰ تا میتونی بخری بعد رش ...

عزیزم تحلیل شما شاید درست باشه ولی الان ما خونه ای که خریدیم ۲۰۰ میلیون الان فروختیم ۱۴۰۰ بعد از هشت سال. متعاقبا کسی که اون موقع ۲۰۰ تومن نداشته الانم ۱۴۰۰ نداره. چون اون پولی که الان داره میده رهن خونه مثلا ۳۰۰ یا ۴۰۰ از فروش ماشین یا طلا یا دلارهایی هست که اینها هم رشد قیمت داشتن. ولیکن داشتن خونه برای داشتن یک سرپناه هست نه بحث سود و ضرر. اون مال کسانی هست که پول دارن میخرن میذارن کنار تا رشد خودش کنه. منم که قبل از عید خریدم ترس از آینده نامعلوم ملک و پول بی ارزش خودمون داشتم. الان خونه ای که من خریدم مثلا ۱۸۰۰ در عرض سه ماه باید ۲۵۰ میلیون دیگه میذاشتم رووش. خوب این کسری رو از کجا میخاستم تامین کنم؟ با توجه به اینکه خونه خودم رو فروخته بودم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
کاش اشنا بودید من مچ دستمو گرو میزاشتم یعنی اینقدر مطمعنم 😁

کاش با این قدرت اشتباه حرف نزنین بنده در همین د ماه گذشته رشد رو دیدم پایین هم نیومده البته شاید جایی جز ایران زندگی میکنی که بازار ملکش وارد رکود شده 

قیمتا جا به جا میشه حالا اینکه کسی بخره یا نخره مهم نیست مهم اینه مالک دیگه میگه قیمت ملک من اینه و تو همین شرایط هم براش مشتری پیدا میشه برای من که چندین ساله دارم این بازار میبینم حرفتون فقط ناشی هیجان بی مورد خودتون بود با احترام 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
عزیزم تحلیل شما شاید درست باشه ولی الان ما خونه ای که خریدیم ۲۰۰ میلیون الان فروختیم ۱۴۰۰ بعد از هشت ...

عزیزم نمیدونم چطور بهتون بگم گفتی هشت سال پیش عزیزم بازم میگم مادام العمر در بانک صدددددد در صد اشتباهه ببخشید کار این بی سواد های زمان قدیمه که چهل ساله تو بانک پس انداز میکنه رهن خونه هم نشده نه میخوره نه میپوشه میزاره بانک .بازم گفتی سر پناه به خداوندی خدا من کسی رو میشناسم شاید بکی دروغه اما جان بچم باور کنی مخودم با چشمام دیدم متولد ۶۳ هست و فقط پنج درصد پولاش یک جا سرمایه گذاری کرده بالای پونصد ملیارده یعنی فکر کن فقط پنج درصد پولاش بالای پونصد ملیارده یعنی حساب کن چقدر پولداره.باورت نشه یا بشه مستاجره بهترین منطقه و خونه نخریده ماهی چقدر کرایه میده و اینم بگم ارثی نداشته ها وقتی ازدواج کرده تو سن بیست سالگی از زیر راه پله استارت زد و الان کف ماشینش بزرگتر از خونه خودشه ماشین ملیاردی زیر پاشه فکر کنم اقا زاده ها هم به گرد پاهاش نمیرسن.اون سری دیگه فکر کردم قپی میاد به شوهرم گفت بیت کویین میریزه اوره جهانی بالا میره بعد نرخ نفت اینقدر میشه بعدشم گفت باید این چهار سال رئیسی هشت ملیون ملک بسازه وگرنه بی خانمانا زیاد میشه حتی شاید باورت نشه مایونر هم تحلیل میکنه یعنی پیش بینی قیمت های جهانیش رد خورد نداره چه برسه ملک و املاک.اصلا وارد ملک و املاک و دوم دلار نمیشه میگه وارد دلار بشم اقتصاد مملکتمو نابود میکنم و قسم جون بچه اش خورد یک دلار نخریده به عمرش.اصلا مغز من خوب بودا در حد سود بانکی پرس و جو فلان بانک بانک مرکزی دور زده فلان جا وامش چطوره و اینا وقتی با این سه سال هر روز هم صحبت بودم یعنی چنان مغزم باز شد که نگو شوهر کودنم گفتم به حرفاش گوش بده گفت اسکله .بعدش چنان شوهرم دید دقیقا درست گفته مخصوصا اوره و نفت جهانی و بیت کویین رو تحلیل کرد الان تو کف اینه یک دقیقه همکلامش بشه ‌.اون مثلا بگی میخوام ملک بخرم اصلا بدش میاد میگه اخخخخخ این چکارا میکنید اخه.ولی با اصرار گفتمش یکم توضیحات داد بعد رفتم اینقدددددر خوندم دیدم بله دوران های رونقی و رکودی همینچیزاست چند وقت پیش اخبار گفت رهن در تهران صد در صد رشد ما کیف کردیم این صحه زد بر رکود مسکن که ما میگفتیم .اینا رو به خدا اون نگفتا فقط توضیحاتی از قیمت فولاد و سیمان و ساختمان سازی داشت درک کردم چون معتقد بود کسی میتونه باید ساختمان سازی کنه ولی درست  بسازه کلا اینو مثلا نمیدونستم میگفت اگه زمان درست نرفتید تو بساز بفروش ورشکستع میشید قیمت فولاد هم ربط به خیلی چیزا داره و تحلیلاش راجع به طلا و غیره ولی شوهرم میگفت اسکله دروغ میکع تیپ و قیافه اش ببین تا ما خودمون دیدیم چقدر ثروتمنده .من در برابر اون قد پشه علم ندارم و دورانی که بیماریم بود شروع کردم به خوندن امار صادرات واردات فولاد و سیمان و خاک و دیدم نود درصد به بالا هزینه یک ساختمان دقیقا به فولاد مرتبه به قیمت اهن.و اونه تعیین میکنه کی مسکن بره وارد فاز رکود و کی رونق.الانم نباید اینطور بازش میکردم چون اونقدر علم ندارم ولی دوست دارم بخونم ولی فعلا زندگیم پر از بد بیاری هست فقط زمانی بیمار بودم تو جا افتاده بودم هر روز پونزده ساعت مطالعه داشتم و کارهام همسرم میکرد .فقط مطالعه و خواب بچه رو پام توانایی بلند شدن نداشتم باید ویلچر منو تکون میداد.هنوزم میگم علمم به اندازه پشه هم نیست ولی اینو مطمعنم ملک تا دو سال دیگه رکوده یعنی کسی پایین شهر پولشو داره باید الان بزاره بانک سود بگیره وقت رونق جای بهتری خونه بخره .بیشتر این توضیحات فکر کنم برای جفتمون بی فایده است.منم اعتقادم اینه یک خونه داشته باشم چون نمیتونم جا به جا شم توانشم ندارم اینقدر اسکلم نمیتونم در اون حد ریسک کنم ولی اون مستاجره.میگه مثلا ماهی خدا ملیون کرایه میده سال ۹۲ ماهی هفت ملیون تومن کرایه میداد میگفت جای خوب میشینم هر وقت بد بشه همسابه بد باشه جا به جا میشم کلاهبرداری مسکن بالاست دلیل نداره کرایه میدم چند ساله قرار داد میبندم کرایه خوب میدم تازه صاحب خونه هام حاضر نیستن من پا شم.اون دیکه زیادیه ولی معتقده شاید همسایه بد اومد راحت جا به جا میشه.یکبار ادرس دقیق داد الان یادم رفت جنس میورد از جایی هفتاد برابر جای دیگه میفروخت اکثر ثروتش از این راه بوده الان فروشگاه های بزرگ در شهر معتبر جای معتبر داره اونا رو میگردونه خودش و خانمش