2777
2789
عنوان

خرید خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 9266 بازدید | 47 پست

یعنی طرف سه ملیارد داره الان بزاره بانک ماهی جقدر سود میده تا دو سال دیگه حداقل بی شک و صد درصد رکوده پولش میشه چهار و نیم ملیارد قبل رشد میکن جای بهتری بخره و بشینه و خودمم نمیتونم اینجور باشم یک چیزا ذاتی هست.هر چقدر میپرسی نمیگه این چیزا رو ولی داشت میگفت دلار اینطور میشه بعد ملک اینطور و بعد اینجور استنباط کردم فاز های رکودی و رونقی مسکن برگشتم تا چهل سال دیدم درست در اومد.من الان بالای پونزده ساله تو کانال های مسکن کتابهایی که میگن و حرفایی که میزنن مطالعه میکردم واقعا نمیدونم اینا ک اینقدر قوی هستن چطور مطالعه میکنن شاید فقط میخونن تا دیدشون باز میشه من نمیدونم.ولی میدونم چنین چیزی هست هرکی مختاره .مثلا همکار شوهرم خونه اش فروخت هشتصد تا میخواد باقیشو تا یک ملیارد و نیم وام بگیره بعدش جالبه تا پس بده سود بانکی یعنی اینقدر زیادددددددد بعد خونه یک ملیارد و نیم بخره !!در حالیکه بزار بانک بدون اینکه اینقدر سود بده اونم سال بالا و هفتاد درصد حقوق خودش و کامل حقوق خانمش بره پای اقساط.و حتی بهش گفتیم نترس گرون نمیشه گفت تو نمیدونی گرون میشه الان با استرس هی میگرده هی وام میگیره فکر میکنه بهترین کار هست.کلا میگم اشتباه هست الان من بازش کردم مثل کسی هستم حروف الفبا یاد گرفته به زور فرق بین س و ص و ث نمیدونه بعد بیاد بحث اقتصادی کنه علمشو ندارم اونقدرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نمیدونم چطور بهتون بگم گفتی هشت سال پیش عزیزم بازم میگم مادام العمر در بانک صدددددد در صد اشتب ...

بله عزیزم اینها همه درست ولی برای کسی خوبه که سواد اقتصادی داشته باشه و قدرت ریسک. نه امثال ما که فکر این هستیم همین چندرغاز هم از دستمون نره. همسر منم طلافروش بود تا سال ۸۷. زد و ورشکست شد به خاطر اشتباهات خودش از اون به بعد شد یک کارمند ساده که دیگه عمرا پا توی مسایل اقتصادی بذاره. الان وضع اکثریت جامعه همینه. دنبال اینن که بتونن به جا بخرن چون معلوم نیست چه بلایی سر اندوختشون میاد. با این بازار پر از ریسک. به هرحال ممنونم از مصاحبت

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
کاش با این قدرت اشتباه حرف نزنین بنده در همین د ماه گذشته رشد رو دیدم پایین هم نیومده البته شاید جای ...

خخخخ عزیزم من خودم در به در خونه ام بخرم چون شوهرم خونه فروخت خرج احمقانه کرد و نابودمون کرد اینقدر گریه کردم خونه میخواد گرون بشه بهم خندید و خونه گرون شد و اون پولایی که احمقانه نابود کرد به خاطر کسایی محل سگ ندادنش منو شوهرم هر روز قیمت ملک نگاه میکنیم نتونیم هفته ای دوبار صد در صده عزیزم بهت گفتم گرونیا اومد متری دو نیم رفت رو ملکی که ما مد نظر داریم بخریم الان به وفور این ماه هست همون قیمت سابق که بتونیم بخریم من با شما فایده نداره بحث کنم عزیزم الان هر قیمتی میبینی یک گوشه بنویس دو سال دیگه نگاهش کن اون وقت میفهمی من هیجانی دارم یا شما هیجان حرف و حدیثا گرفته ات .اصلا من میگم اشتباه میکنم صد در صد شما میگی دو سال دیگه خودت بی شک صد در صد میفهمی کی اشتباه کرده اگه اینقددددر مطمعن نبودم اینجور پافشاری نمیکردم و از این به بعد حرف زدن و چونه زدن خریت کامل من اثبات میشه و دیگه سکوت میکنم خدا نگهدار

ارزششو داره. ما هم همین کارو کردیم. فقط ماشین و تا لحظه اخر نفروشید. ماشین معمولا زود فروش میره. وقتی قولنامه کردین یه مهلت ده روزه بگیرید و تو اون تایم ماشین و بفروشید.

بله عزیزم اینها همه درست ولی برای کسی خوبه که سواد اقتصادی داشته باشه و قدرت ریسک. نه امثال ما که فک ...

اتفاقا شوهر بی شعورم دقیقا به حرف دیگران رفت .یکی رو پیدا کرد قبولش داشت شبا بلند میشدم گریه میکردم یک ملیارد و نیم سال ۹۹ رو به باد داد .الان فقط میگه رو سیاهم .عزیزم بهانه کرد بیماری منو و زندگیمونو به باد داد خرج بچه های برادرش حتی زن برادرش میداد و پول کافه رستوران زن داداشش میداد بهت بگم میگی خدایا مگه پیدا میشه مرد هم اینقدر گاو.مگه میشه ولی هرچی هم اون مرد بهش گفت گوش نداد گاهی سمجی و نپذیرفتن دیگران حتی گوش نکنی روزگار چنان سیلی بهت میزنه در به در بشی.الان شوهرم ادم شد ولی چه فایده اون نفری که راهنماییش میکرد غلط اخرش به شوهرم گفت گالیور .میگفت چته یک وام میگیرم میخرم چته .اینقدر دعوامون شد به هیچ سراطی مستقیم نبود .یکی هم میشناسم تو اتاق فکر دلار و طلا بود به شوهرم گفت نرو سمت دلار ولی کثافت هیچی تو گوشش نمیرفت بی شعور به خاک سیاهمون نشوند الان هم به خاطر ابروی خودم هیچ جا نمیگم که شوهرم چکار کرد رفت ریسک کرد اخرش پولاشم بخشید به خانواده اش .بی خیال فقط میدونم کسی که کله شق باشه روزگار کله شق نمیشناسه فقط چنان سیلی بهت میزنه چند دور همچین دور خودت دور بزنی حالت جا بیاد.شوهرم بقیه رو میگفت اسکلن خودم میفهمم حرفمو گوش نداد رفت به حرف همکاراش الان روزگار چنان زد تو گوشش ادم شد نشست سر جاش.بعد اسکل بهم میگه دوست داشتم زنم از من عاقلتر نباشه از من خر تر باشه.اگه یک درصد شک داشتم اینطور مطمعن نمیگفتم و دیگه نمیخوام ادامه بدم چون نمیتونم دو سال دیگه رو الان بیارم الان صد بار نوشتم دو ماه پیش یک هیجان ب مسکن دادن برگشت سر جاش.طرف میاد چیز دیگه میگه اصلا یا درست نمیخونه یا نمیدونم ملت چشونه.خب اگه قرار بود هیچ شوک و تکون نباشه هر اسکلی میفهمید دیگه ملک نمیخرید میزاشت بانک سود میگرفت یا میرفت چهار تا کار اقتصادی میکرد که سودی بگیره تا اینکه پولش تو این گرونیا دو سال تکون نخوره.هنوزم میگم برای اثباتش قولنامه خونه اتون بزارید کنار دو سال دیگه قولنامه رو با قیمت ملک مقایسه کنید

اسفند خونه خریدم متری ۳۰ میلیون الان همون خونه مترس ۳۳ میلیون

مسکن از کم ریسکترین و پرسود ترین گزینه ها برای سرمایه گذاری هست. مخصوصا شهرهای حومه تهران از جمله پردیس.

قیمت مناسب و پتانسیل رشد این شهر مناسبترین موقعیت رو برای سرمایه گذاری به وجود اورده.

شرکت ایران ملک پیشنهاد ویژه ای برای سرمایه گذاری در این شهر داره.

به سایت شرکت ایران ملک مراجعه نمایید.

www.irmelk.com

اسفند خونه خریدم متری ۳۰ میلیون الان همون خونه مترس ۳۳ میلیون

با توجه به زمان حال خرید خانه با مبلغ های محدود در شهر های اطراف تهران بسیار پیشنهاد میشود.

شرکت ایران ملک به صورت اختصاصی در امور ملکی همانند خرید و فروش / رهن و اجاره / سرمایه گذاری ملکی در پردیس فعالیت مینماید.

طرح و پیشنهاد های این شرکت بسیار قابل توجه خواهد بود.

اطلاعات بیشتر: سایت شرکت ایران ملک.

https://irmelk.com/

ما که ماشین را قراره بفروشیم بدیم جا بدهکاری هامون  خدا کنه باز بتونیم بخریم  بدون ماشین ...

مسکن از کم ریسکترین و پرسود ترین گزینه ها برای سرمایه گذاری هست. مخصوصا شهرهای حومه تهران از جمله پردیس.

قیمت مناسب و پتانسیل رشد این شهر مناسبترین موقعیت رو برای سرمایه گذاری به وجود اورده.

شرکت ایران ملک پیشنهاد ویژه ای برای سرمایه گذاری در این شهر داره.

به سایت شرکت ایران ملک مراجعه نمایید. https://irmelk.com