2777
2789
عنوان

خرید خانه

9231 بازدید | 47 پست

بچه ها بنظرتون اگر ماشینمون رو بفروشیم بدیم خونه بخریم پشیمون میشم ؟؟؟؟؟؟

میدونین خیلی دلم خونه واسه خوده خوده خودمون میخواد، اما بنظرتون یه مدت بدون ماشین باشیم ارزشش رو داره؟؟؟

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ......اقوام ما تو تهران خودش شاستی بلند داشت زنش ۲۰۷ صفر ....هردوش رو فروخته گذاشته جای بهتر خونه خریده،، تازه یه سالم میخواد بره پایین شهر مستاجری تا پولش جور بشه ، عوضش جای خوب خونه خریده خیلی ارزش داره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

ببین ملک هیجان میاد سراغش نباید سریع بخوای هیجان بگیری.مثلا یکی دو ماه پیش یهو تورم اومد یهو ملک هم یک شوک بهش وارد شد ولی بعد دوباره خودش شد.فعلا بزار سود پس اندازتو استفاده کن.و اگه ماشین برات زیاد استفاده نداره فعلا بزار سودشو بگیر ملک فقط تورم میاد یک شوک میخوره باز خودش میشه تا دو سال دیگه عجله نکن و نهایت سعی در پس انداز داشته باش

اگر شاغل نیستید بله

خونه ای که پیدا کردم به محل کار همسرم نزدیکه خودم خانه دارم .واسم دعا کنید خونه جور شه 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بنظر من خونه مهمتره 

ما هم داریم خونه میسازیم پول کم آوردیم هر‌چی به شوهرم میگم بیا ماشینمون بفروشیم خرجش کنیم میگه نه نمیشه میزاریم بقیش پول جمع کنیم چند سال دیگه 

اولویت اول خونست.... بخزید ایشالله مبارکتون باشه ماشین با وام هم میشه خرید ولی خونه پول بیشتری میخ ...

😍دعا کن بشه بخرمش خیلی سختی کشیدم واسش