2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوبه فقط ی عیب داره

671 بازدید | 41 پست

اینک هرچی تو تن زنای دیگ ببینه لباس ارایش لاک هرچی ک فک کنین میگ چرا تو نمیگیری😔صورتم صاف سفیده ولی ی زنو میبینه میگ چقد صافه صورتش..هرچقد من بیشتر بهش میرسم اون حریص تر میشه میدونم ک خیلی وقتا تو خیابون نگاش میفته ب این اون دلش میخاد یا دوباره نگاش می‌کنه..چیکار کنم ب نظرتون حس میکنم من کمم براش نمیتونم اونی ک دوس داره باشم

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عذر خواهی می کنم استارتر یه عیبه !!!!! ولی ظاهرا عیب بزرگیه چرا انقدر چشمش باید دنبال بقیه بگرده؟؟؟؟!!!!

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

این شوهر نیس خاله خانباجیه 

سنی ازش گذشته نصایحشو گوش کن

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
عذر خواهی می کنم استارتر یه عیبه !!!!! ولی ظاهرا عیب بزرگیه چرا انقدر چشمش باید دنبال بقیه بگرده؟؟؟؟ ...

نمیدونم😔

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌