2777
2789
عنوان

دیر خوابیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 46 پست
به نظرم تعبیرش این هست که اگه بخوای به خدا نزدیک بشی حتما تو روز زیارت عاشورا رو خالصانه بخونی   ...

والله من هر روز زیارت عاشورا رد با صدلعن صدسلام می خونم یا روز می خونم یا شب الان از۲۸تیر۱۴۰۰ انحام میدم تا امشب عرض این مدت نهایت ۲۰ بار نخوندم همش رو خوندم نمی دونم تعبیر چی بود

گلم من یک خوابی دیدم تو تاپیک آخرین هس امروز باز کردم برو تعبیرش رو بگو تو پاکی

اگه این مدت نماز اول وقت میخونی

دایم ذکر میگی و کمتر عصبی میشی کمتر غیبت میکنی خلاصه مراقبه داری

دیدن این خوابها معنوی طبیعی هست 

من خودم وقتی مراقبه دارم کلی از این خوابها می ببینم 

و نشونه اینکه خدا و ائمه از ما راضی هستن و باید ادامه بدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله من هر روز زیارت عاشورا رد با صدلعن صدسلام می خونم یا روز می خونم یا شب الان از۲۸تیر۱۴۰۰ انحام ...

عزیزم برای این چله ها اول صدقه بده

اگه صدقه روزانه بدی بهتره

و عجیب تو این چله امتحان میشی که صبرت محک بزنن

اگه این مدت نماز اول وقت میخونی دایم ذکر میگی و کمتر عصبی میشی کمتر غیبت میکنی خلاصه مراقبه داری د ...

اره نماز هم اول وقت هس نماز صبح دروغ نگم این ورع اون ورع میشه ولی غیبت هم می کنم ۵۰ درصد دروغ نگم 

والله من هر روز زیارت عاشورا رد با صدلعن صدسلام می خونم یا روز می خونم یا شب الان از۲۸تیر۱۴۰۰ انحام ...

تو طول روز صلوات زیاد بگو و نماز شب هم حتما بخون با نماز اول وقت و مراقبه  البته بهتر از کیمیای آیت الله نخودکی بعد از نماز خیلی کمک کننده است برای تقوی داشتن    به شرطی که با معنی و دقت خونده بشه    و حتما به آیه ی تقوی عمل بشه   آدم از این معجزه میبینه 

تو طول روز صلوات زیاد بگو و نماز شب هم حتما بخون با نماز اول وقت و مراقبه  البته بهتر از کیمیای ...

منم حتما دعا کن  مخصوصا شبا موقع خواب برام صلوات بگو تا توفیق نماز شب پیدا کنم 

اره نماز هم اول وقت هس نماز صبح دروغ نگم این ورع اون ورع میشه ولی غیبت هم می کنم ۵۰ درصد دروغ نگم&nb ...

پس دیدن این خوابها طبیعیه

و خدا و ائمه حواس شون بهت هست و می دونن دقیق داری چیکار میکنی

و این خواب تعبیرش خوبه

یکی تو تلگرام سراغ دارم که تعبیر خواب میکنه

اره نماز هم اول وقت هس نماز صبح دروغ نگم این ورع اون ورع میشه ولی غیبت هم می کنم ۵۰ درصد دروغ نگم&nb ...

البته تجربه خودم بگم

خواب دیدم استغفرالله قران پاره کردم و.... 

و خیلی ناراحت بودم و اون مدت من خیلی مراقبه داشتم و هی می گفتم چرا من این خواب دیدم من که خیلی تغییر کردم

بعد که این اقا بهم گفت این کار شیطان هست و میخواد تو را ناامید کنه و بهت بگه اعمالت قبول نیست

اما تو بخون و به این خوابها اعتنا نکن

پولی هس؟

ایشون روحانی هستن 

و اول خواب تعبیر می کنن 

و یه شماره کارت می فرستن که این هزینه برای افراد بیمار خرج دوا و دکتر اونها میشه و میگه هر چقدر دادی و اصلا نرخ تعیین نمی کنه

من بعد یه ماه هزینه را دادم. چون دستم خالی بود