دوستان عزیز من آرزو دارم که سرشب خوابم ببره و سحر بیدار بشم اما هر کار می کنم دوازده یک می بره و ... یه راهکار بگید شبها زود بخوابم چون خودم دقیقا می دونم باید نماز شب و نماز صبحم رو حتما به موقع بخونم تا تو زندگیم اتفاق های خوبی بیفته تجربشو دارم اما موفق نمیشم ضمن راهکار دادن دعام هم بکنید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
برا منم دعا کن میخوام تو چله نماز شب شرکت کنم بچه ها گذاشتند از بس شبها بدخوابم و بدون قرص نمیتونم بخوابم که نتونستم مدتهاست نماز شب بخونم فقط ماه رمضان خوب بود اونم بعد سحری خوردن وقت میزاشتم میخوندم 😭😭😭
خداقبول کنه گلم من یک خوابی دیدم می تونی بگی خواب دیرم پشت بام خانه ما شده کعبه من دست می زنم زیارتش می کنم با آقای کاظم زاده مجری برنامه درآستان خورشید هم زیارت عاشورا یا یک زیارت نامه می خونم تعبیرش جی هس؟؟
[QUOTE=238867189]خب منم اکثرا یک یا دو میخوابم چهار بیدار میشم نمازم که خوندم 5 میرم می خوابم تا 9[/QUOTEبدبختی من این جاست که تا این نماز شب رو نخونم تو روز کلی غیبت می کنم
خداقبول کنه گلم من یک خوابی دیدم می تونی بگی خواب دیرم پشت بام خانه ما شده کعبه من دست می زنم زیارتش ...
ممنون از لطفت عزیزم قبول حق
به نظرم تعبیرش این هست که اگه بخوای به خدا نزدیک بشی حتما تو روز زیارت عاشورا رو خالصانه بخونی زیاد از علما شنیدم که اگه موفق به خوندن نماز شب نشم باید زیارت عاشورا رو همون روز بخونم تا از ثوابش بهره ببرم کلا خیلی موثرو خوبه مخصوصا برای حل مشکلات زندگی