2777
2789
عنوان

دیر خوابیدن

2775 بازدید | 46 پست

دوستان عزیز من آرزو دارم که سرشب خوابم ببره و سحر بیدار بشم اما هر کار می کنم دوازده یک می بره و ... یه راهکار بگید شبها زود بخوابم چون خودم دقیقا می دونم باید نماز شب و نماز صبحم رو حتما به موقع بخونم تا تو زندگیم اتفاق های خوبی بیفته تجربشو دارم اما موفق نمیشم ضمن راهکار دادن دعام هم بکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز صبحم جدیدا داره قضا میشه لب آفتاب می خونم میدونم که روزیمون قطع میشه کلا خودم به این و اون یاد دادم و به چشم خودشون دیدن مال تو نماز صبحه امام صادق علیه السلام می فرمایند آخر الزمانی ها از تنگی روزی شکایت می کنند در حالیکه نماز صبحشان را با کسالت به جا می آورند

فقط خوابم بیشتر میشه و همون ساعت می خوابم

من متاسفانه خیلی بد ادا هستم خودم تو خوابیدن یعنی کوچکترین صدا یا نوری اذیتم میکنه مثلا بچه ها یا شوهرم بیدار باشن بمیرم از خواب هم نمیتونم بخوابم ولی اگه به خودم باشه وقتی برگ به میخورم بعدازظهر مثل این ساعتها شب زودتر خواب به چشم میاد در کل من قرص خواب میخورم ولی ملاتونین هم قرص خوبیه برا تنظیم ساعت خواب هم گیاهی هست هم دوره دوماهه داره به این صورت که مثلا اگه بخوای ساعت دوازده بخوابی یک تا دوساعت قبلش باید قرص رو بخوری تا دوماه سر وقت بخوری خوابت تنظیم میشه