2777
2789
عنوان

رابطه سمی :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15053 بازدید | 303 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان مینویسم همسرم زنگ زد

انشالله خوشبخت شده باشی

خواهرت خیر نمیبینه تو زندیگیش

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
@فاطمه_پاندایی   سلام بیا بخون کاربر @hasti81i تعلیق شدم تا برگرده کاربریم بااین هستم دوست بو ...

سلام گلم. دنبال تاپیک مناسب بودم تگت کنم که تو کردی😅💕

🥺

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️

میگم الان شوهر تو بهتره یا شوهر اون خواهر بدجنست

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من میرفتم اونجا میگفتم مادر شوهرم کمکش کنم‌ت غذا پختن ت جارو کردن این چیزا ولی جاریم هیچ کاری نمیکرد بازم من بده بودم ک دخالت میکنه این حرفا ی روز وقت عمل داشت رفت با جااریم منم رفتم خونشون هم بچه ها جاریم نگ داشتم هم غذا پختم هم رفتم خونش جمع کردم گفتم الان میان دیدنش خونه شلوغ پلوقه همه جا میگرفت فلانی اومد پا تختم ولی اسمی از من اصلا برده نیمشد 😐

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
میدونید واقعا درک میکنم چقدرسختی کشدید ولی واس من در مورد همه چیز  بود حتی مریض شدن

درکت مسکنم خب عزیزدلم ❤

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

من میرفتم اونجا میگفتم مادر شوهرم کمکش کنم‌ت غذا پختن ت جارو کردن این چیزا ولی جاریم هیچ کاری نمیکرد ...

انشالله خدا نگاهت کنه زندگی خوبی در پیش رو‌داشته باشب

ای دختر مظلوم💔

عجب خانواده بی فکری داری بچه میارن ولی به فکر بزرگ کردن و تربیت دادن و آینده ساختن برای بچشون نیستن اون خواهرت هم نمیدونم چه فکری با خودش میکرد که بهت این شکلی تهمت زد!!

تا اینجا همه چی بد بود ازدواجت از همه بدتر بود کاش قبول نمیکردی