2777
2789
عنوان

رابطه سمی :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15053 بازدید | 303 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئن باش یه روزی خواهرت تو این دنیا تقاص کارشو پس میده ، چطور دلش اومد با خواهر کوچیکش اینکارو کنه ☹️

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐

ادامه 

تیکر بارداری نیست مال پایان امتحاناتم هست 🤗من یک حس ششمی هستم 🤗🙄🙄 یک تعلیقی سایهنو سابقم که به دست نی نی یار ۵ ترکیدم هنوز بر می‌گردم 🤭با خط دیگم اومدم اینارو میگن تا بدونید هیچ سدی باعث نمی شه از نی نی سایت دل بکنم خانم یک دخترم که رشتم ریاضیات هست انقدر مسئله حل کردم دیگه حل کردن مسئله زندگی مثل آب خوردنه برام 😏😉ما ۴نفریم توی یک کاربری       نورا ۱۷ساله کلاس ۱۱ حس ششمی و چشم سوم داره    سلین ۲۰ساله نامزد داره  مهتاب ۲۵ساله که نامزد داشت که نامزدش بهش خیانت کرد و جدا شدن    سایه ۳۰ساله که متاهل هست و ۳تا بچه داره 

الان از زندگیت راضی نیستی 

بچه نداری

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خیلی مظلوم بودی  خوبه صبور بودن و تحمل بالا داشتن اما در این حد که حقت رو بخورن ،،،خیلی هم بهت ...

اصلا ادمی نیستم بشینم حقم بخورن ولی ی جاهایی ادم زورش نمیرسه ب قدرت تقدیر

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
میشه واسه حل مشکل من ی صلوات بفرستین؟

فرستادم 😊

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
اصلا ادمی نیستم بشینم حقم بخورن ولی ی جاهایی ادم زورش نمیرسه ب قدرت تقدیر

میدونی اونجا‌ که خواهرت سیم کارت رو سوزونده بود و تو بیخیالش شدی اشتباه کردی نباید بیخیال میکردی تازه سیم کارتی که به نام خودت نباشه رو قبول نکن تو گوشیت بزاری این اشتباه رو دوباره با شوهرت تکرار نکن سیم کارت که مال خودت باشه کسی نمیتونه یه کاریش کنه