2777
2789
عنوان

رابطه سمی :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15053 بازدید | 303 پست

گفتم بهش من ۱۸ سالم اگ با ی پسر دوس یشم‌میگن غریزش بوده بچگیش بوده سادگیش بوده سنش بوده ت چی میگی ک با شوهر میرفتی سر قرار شروع کرد داد ک شوارم بفهمه طلاقم میده این دورغا چیه‌میگی من واس خودت این‌کارا میکنم ت این فاضلاب غرق نشی بابامم‌این چیزا دید عصبانی شد پاشد بهم‌زد و دستم‌شکست:)))))))

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستم ک گج گرفتن باهاشون قهر کردم ۳ روز هیچی نخوردم بابام اومد‌گف خیلی ناراحتم بیا بخور این حرفا منم گفتم بزار عیششون‌تلخ نکنم رفتم غذا خوردم با ابجیمم قهر کردم این ماجرا ها با نیش کنایه هاش کم‌کم تموم شد ک دیدم پچ پچ شوهرش بدید تا شرش بخوابه ابرو ریزی نکنه شروع شد ...

من اعتنا نکردم گفتم بابا ولکن من تازه ۱۸ سالم😐 ی روز صب بابام با ی ذوقی اومد ت ک پاشوووو اماده شووووو بریم بیرون این حرفا منم اماده شدم ک بریم بیرون ک دیدم هی گوشیش زنگ میخوره باهاشون صحبت میکنن خیلی محترمانه ما رفتیم دم پارک ی خانواده از ماشین پیاده شدن😐 و بابام گف خاستگاراتن اینا 😭میخواستم گریه کنم😭

رفتیم اونجا بهبه چه چه چقدر خوبن فوقالعادن بهترین گزینن من گفتم ن نمیخوام اصلا اسم طرف سنش نپرسیدم تا فهمیدم ۳۵ سالش😐

۱۷ سال تفاوت سنی😐 شاید باورتون نشه ولی قبول کردم :) برای اینکه..

از این خانواده بیام بیرون دیگ داشتم دیونه میشدم فاصله خاستگاری تا عقد ۳ روز طول کشید سر تهش هم اوردن ن لباسی ن چیزی ت محضر با مانتو سفید:) و هیچکس هیچ کادویی بهم نداد گفتن انشالله عروسیت:)))))) خلاصه من ک توقعی نداشتم ولی چون اون جوری ک مبخواستم انجام نشد رو دلم موند 

از این خانواده بیام بیرون دیگ داشتم دیونه میشدم فاصله خاستگاری تا عقد ۳ روز طول کشید سر تهش هم اوردن ...

فقط۳روووز😐😐😐چرا قبول کردی😐همون درستو میخوندی

تو هر جایی زمین خوردی؛شاید ازآه من باشه...💔
خب عزیزم مادر پدر تو ۶ تا دختر اوردن تا ب اون پسره برسن دیگ !!!! تعجبی نداره این رفتار سمی و مسخرشون ...

🙂من انتظاری نداشتم ولی حداقل من‌بچشون‌حساب‌میکردن

نمیدونم چرا بعضیا انقدر فضولا  عزیزم اگه به این چیزاست من تقریبا 14سالم بود گوشی میخواستم ا ...

میدونید واقعا درک میکنم چقدرسختی کشدید ولی واس من در مورد همه چیز  بود حتی مریض شدن