2777
2789

من در حال اقدامم به فامیل نگفتم و خب من پشتوانه مالی دارم الان مغازه زدم می خوام بقیه طلا هام هم بدم اجاره با بچه هام یه زندگی خوب داشته باشم تنها ناراحتیم واسه بچه هامه کع پدرشون حتی به دیدنشون هم نمیاد الان ۴ ماهه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر شاغل هستی یا حرفه ای داری ، قابل تحمل هست

مگرنه که زندگی شخصی خودمون به کسی ربطی نداره،

من خودم به شخصه به کسی اجازه ی اظهار نظر نمیدم

چون معتقدم تو شرایط سخت کسی نیست که حمایتی بکنه، پس برخوردشون هم اصلا برام مهم نیست

هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چرا جدا شدی چند سالته و چند وقته جدا شدی؟ الان به اون آرامش رسیدی؟

من جدا نشدم ، ولی میدونم که خانما برای مستقل شدن خودشون باید یه پشتیبانی مالی داشته باشن، مگرنه که خیلی سخته ، یکی از دوستای خودم هست چند سال جدا شده بسیار موفق ، اطراف من هستند کسانی که بعد از جدایی تازه موفق تر شدن تازه اصلا هم حرف بقیه براش بی ارزش و پوچ هستش

هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من در حال اقدامم به فامیل نگفتم و خب من پشتوانه مالی دارم الان مغازه زدم می خوام بقیه طلا هام هم بدم ...

آفرین به شما

اگه پشتوانه مالی نداشته باشی خیلی سخته مخصوصا تو این اوضاع منم بخاطر همین دارم تحمل میکنم فقط

هر چقدر هم پشتوانه مالی باشه بازم سخته برای خانوم چون جنس زن لطیفه

اما گاهی ادامه دادن بی فایده است بنظرم اگر حمایت خانواده باشه بهتره

خداروشکر که زندگی بهتری دارن همه حق یک زندگی آروم رو دارن واقعا😢

هر کسی تو زندگیش دچار یه چالشی هست، ولی بازم بله خداروشکر

شما قصد جدایی دارید؟