2821
2789
عنوان

دستام +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 68 پست

اون سیاهی هارو هروز کیسه بکشو مرطوب کننده قوی بزن ب دستات 

دکلره هم بزن اما ن زیاد مثلا کلا هفته ای سه بار 

ته تهش دوهفته 

گریه‌ی‌روح‌اشک‌چشم‌نداره🥀🫀

منم وقتی کاشت ندارم از دستام بدمیشه ولی وقتی میزنم خیلی برام فرق میکنه دستهای عزیزم😍

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی عزیزم سرم ویتامین سی چ مارکی خوبه بالانس خوبه؟...اون موقع لاغرم بودم اینجور بود تپل شدم بدتر شد ...

عزیزم اره معصومه بهم گف خوبه رفتم داروخانه دیدم ندارن یکی دیگه گرفتم ۴۰ تومنم از بالانس گرونتر ولی خب خیلی خواص داره اسمشم سان وی هس هم به صورتت بزن هم دستات روشن میکنه پوستتو لکاتم میبره از پیری زود رس هم جلوگیری میکنه 🤩❤

نمیدونم ناخون مصنوعی میزنم بد میشه آخه☹️

ناخن مصنوعی با کاشت از لحاظ زیبایی فرق داره

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

من حتی پاهامم کاشت انجام دادم خیلی عالی میشه

[QUOTE=238860826]شاید امتحانش کردم 

🤩👍🏻👍🏻

عزیزم اره معصومه بهم گف خوبه رفتم داروخانه دیدم ندارن یکی دیگه گرفتم ۴۰ تومنم از بالانس گرونتر ولی خ ...

من سان وی کرم دور چشمشو دارم خیلی خوبه

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

اگه کار خونه انجام میدی کافیه فقط از دست کش استفاده کنی بعد چند وقت دستات عالی میشه 

اصلا احتیاجی هم به هیچ محصولی نیست جز همون مرطوب کننده ساده

عزیزم دست همه چروک و داره ولی چون تیره نیست دیده نمیشه زیاد 

شما باید تیرگی ها رو از بین ببیری و اینکه ناخونات خوشگلن یه لاک بزنی اوکی میشه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
چرا کاشت بلند کاشتی؟ ژلیش نمیش کرد؟

چرا میشه من فقط شصت پام کاشت زدم بقیه ژلیش

نه اصلا بلند نزدم