2821
2789
عنوان

دستام +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 68 پست
بنظرت ترکشم‌با چی ببرم یسری گفتن لایه بردار بزن و ویتامین‌سی

نمیدونم والا بزنی توی نت میاره برات

یا برو داروخونه،بگو بهشون برای چی میخوای خودشون میدن بهت 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من پرسیدم غسل جبیره ای یا تیمم بدل از غسل برا زمانی هست که دسترسی به آب نداشته باشی یا آب برا اع ...

البته برا کسی که کاشت کرده و حکمش رو نمیدونه برا وضو و غسلش باید مانع رو رفع کنه ولی اگه برطرف کردنش مشقت و سختی داره و وقت نماز و غسل هم میگذره اونجا میگن میشه جبیره ای انجام داد و نماز رو خوند ولی بعدش باید مانع رو برطرف و فضای نماز رو بجا آورد.

من پرسیدم اینجوری گفتن.

آخه من پرسیدم غسل جبیره ای یا تیمم بدل از غسل برا زمانی هست که دسترسی به آب نداشته باشی یا آب برا اع ...

به دلت بد نیار 

اصلی کار اون بالایی که بدون وضو و غسل هم تو دلت حرف بزنی حله

نماز وقرانتو بخون

بازم صاحب اختیار خودتونین

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
چ‌نازه دستاتتتتت😍❤️

چشمات ناز می بینه گلم

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
به دلت بد نیار  اصلی کار اون بالایی که بدون وضو و غسل هم تو دلت حرف بزنی حله نماز وقرانتو بخو ...

آره ولی خب دلم نمیاد با غسل جنب و حیض که گردنم میمونه نماز و قرآن بخونم. حس بدی بهم دست میده. بلاخره حرام هست.

آره ولی خب دلم نمیاد با غسل جنب و حیض که گردنم میمونه نماز و قرآن بخونم. حس بدی بهم دست میده. بلاخره ...

میدونم عزیزم مامانم نمیتونه میگه به دلم میاد

هر جور به دلت همون کارو کن گلم

البته دوستای گلم دستای همگی تون بدون کاشت و لاک زیباست

خیلی ممنون عزیزم🌹خدا مامان گلتو و خودتو حفظ کنه خواهری.

فدای محبتت🥰❤❤❤