2821
2789
عنوان

دستام +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 68 پست
اگه کار خونه انجام میدی کافیه فقط از دست کش استفاده کنی بعد چند وقت دستات عالی میشه  اصلا احتی ...

دستکش سخته انگار آدم احساس خفگی می‌کنه

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
میشه عکس بدی

بلد نیستم 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم وقتی کاشت ندارم از دستام بدمیشه ولی وقتی میزنم خیلی برام فرق میکنه دستهای عزیزم😍

سلام عزیزم وااای منم کاشت خیلی خوشم میاد خیلی ناز میشه. ولی یه سوال برا غسل و وضو چیکار میکنین؟

دستکش سخته انگار آدم احساس خفگی می‌کنه

ااولش سخته عادت کنی نمی تونی

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
چرانمیشه عکس گذاشتتتت

چرا میگم من بلد نیستم تازه دو سه روزه اومدم نی نی سایت

سلام عزیزم وااای منم کاشت خیلی خوشم میاد خیلی ناز میشه. ولی یه سوال برا غسل و وضو چیکار میکنین؟

میگن غسل جبیره کن 

اگه اشتباه نگفته باشم

ن نمیشه اصن بلدبودن نمیخواد خوش اومدی به جعممون گلم

باید از کجا عکس بزارم 

مث منع ولی برا من یکم تیره تره

اره عزیزم ببین دست همه آدما همینه اگه یکم ترکیش و برطرف کنی درست میشه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
میگن غسل جبیره کن  اگه اشتباه نگفته باشم

آخه من پرسیدم غسل جبیره ای یا تیمم بدل از غسل برا زمانی هست که دسترسی به آب نداشته باشی یا آب برا اعضای غسل یا وضو ضرر داشته باشه. 

در مورد کاشت خب هیچکدوم از اینا نیست. کاشت برا زیبایی می‌زنیم و غسل و وضو باهاش کامل اشکال داره😞

عه اومد🤩