2789
عنوان

دستام +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 68 پست

چروک ک برای همه هس چون روی مفصلا خم میشه دیگه

اما اینکه تیره هس اون قسمتا میتونی از لایه بردار مناسب استفاده کنی بری داروخونه راهنماییت میکنن

مرطوب کننده هم بزن

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
چروکو که همه دستا تو قسمت بندش دارن  تیرگیشم احتمالا ژنتیکیه دیگه

ولی من هرکس دورم میبینم خیلی خوشگله دستاشون چروکشون خیلی کمه برا من زیاده

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بخدا اصلا بدم میاد ازشون یجورین ینی راهی نیست صاف بشه اون چروکا تیرگیش بدرک ...اصن ناخون هم بزارم ...

کرم های مخصوص دست بگیر استفاده کن خوب میشه

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
چروک ک برای همه هس چون روی مفصلا خم میشه دیگه اما اینکه تیره هس اون قسمتا میتونی از لایه بردار مناس ...

تاثیر داره لایه بردار واقعا؟پس چروکه نمیره

چ کرمی

ممحصولات لدورا خیلی خوبه

حالا خودت بری داروخانه یا لوازم آرایشی ها خودشون بهت میدن 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
سرم ویتامین سی بزن ابرسان و مرطوب کننده با سفید اب و گلابم لایه برداری کن  دستات تپله🤩

مرسی عزیزم سرم ویتامین سی چ مارکی خوبه بالانس خوبه؟...اون موقع لاغرم بودم اینجور بود تپل شدم بدتر شد 😂😂

ن بخدا اصلا بدم میاد ازشون یجورین ینی راهی نیست صاف بشه اون چروکا تیرگیش بدرک ...اصن ناخون هم بزارم ...

نه اون چروکارو همه دستا داره طبیعیه 

مدل دستات اینجوریه دیگه الکی حساس شدی روشون 

تاثیر داره لایه بردار واقعا؟پس چروکه نمیره

نه دیگه چروک دقت کنی برای همه هست

اگه سیاهی ازبین بره دیگه دستت مشکلی ک نداره.بزنی تو نت لایه بردار خونگی نوشته چطور درست کنی

اب سیب زمینی رنده شده رو بگیر بزن به دستات نیم ساعت بمونه بعد بشور پوستت سفید میشه

یا ک برو داروخونه کرم بهت معرفی میکنن

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
مرسی عزیزم

خخواهش میکنم عزیزم ولی کاشت ناخن حتی اگر ساده هم باشه دست خیلی تغییر میکنه