shaghayegh_bano مدیر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1278 عنوان دستام +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 68 پست سلام بچها من نمیدونم چرا اینقدر دستام زشته بد چروکه انگشتام تیرس چیکار کنم اون تیرگی ها بره شما راهی دارین یا اون چروکا صاف بشه من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉 1401/03/06 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غنچه_خانوم عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 2581 چروک ک برای همه هس چون روی مفصلا خم میشه دیگهاما اینکه تیره هس اون قسمتا میتونی از لایه بردار مناسب استفاده کنی بری داروخونه راهنماییت میکننمرطوب کننده هم بزن آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
shaghayegh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1278 چروکو که همه دستا تو قسمت بندش دارن تیرگیشم احتمالا ژنتیکیه دیگه ولی من هرکس دورم میبینم خیلی خوشگله دستاشون چروکشون خیلی کمه برا من زیاده من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
32567 عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1574 ن بخدا اصلا بدم میاد ازشون یجورین ینی راهی نیست صاف بشه اون چروکا تیرگیش بدرک ...اصن ناخون هم بزارم ... کرم های مخصوص دست بگیر استفاده کن خوب میشه وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا تو بهترینی🥰
shaghayegh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1278 چروک ک برای همه هس چون روی مفصلا خم میشه دیگه اما اینکه تیره هس اون قسمتا میتونی از لایه بردار مناس ... تاثیر داره لایه بردار واقعا؟پس چروکه نمیره من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
shaghayegh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1278 کرم های مخصوص دست بگیر استفاده کن خوب میشه چ کرمی من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
dr_sh عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 1942 تاثیر داره لایه بردار واقعا؟پس چروکه نمیره سرم ویتامین سی بزن ابرسان و مرطوب کننده با سفید اب و گلابم لایه برداری کن دستات تپله🤩
32567 عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1574 چ کرمی ممحصولات لدورا خیلی خوبهحالا خودت بری داروخانه یا لوازم آرایشی ها خودشون بهت میدن وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا تو بهترینی🥰
shaghayegh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1278 سرم ویتامین سی بزن ابرسان و مرطوب کننده با سفید اب و گلابم لایه برداری کن دستات تپله🤩 مرسی عزیزم سرم ویتامین سی چ مارکی خوبه بالانس خوبه؟...اون موقع لاغرم بودم اینجور بود تپل شدم بدتر شد 😂😂 من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
shaghayegh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1278 ممحصولات لدورا خیلی خوبه حالا خودت بری داروخانه یا لوازم آرایشی ها خودشون بهت میدن مرسی عزیزم من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
selene عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 38987 ن بخدا اصلا بدم میاد ازشون یجورین ینی راهی نیست صاف بشه اون چروکا تیرگیش بدرک ...اصن ناخون هم بزارم ... نه اون چروکارو همه دستا داره طبیعیه مدل دستات اینجوریه دیگه الکی حساس شدی روشون
غنچه_خانوم عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 2581 تاثیر داره لایه بردار واقعا؟پس چروکه نمیره نه دیگه چروک دقت کنی برای همه هستاگه سیاهی ازبین بره دیگه دستت مشکلی ک نداره.بزنی تو نت لایه بردار خونگی نوشته چطور درست کنیاب سیب زمینی رنده شده رو بگیر بزن به دستات نیم ساعت بمونه بعد بشور پوستت سفید میشهیا ک برو داروخونه کرم بهت معرفی میکنن آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
32567 عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1574 مرسی عزیزم خخواهش میکنم عزیزم ولی کاشت ناخن حتی اگر ساده هم باشه دست خیلی تغییر میکنه وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا تو بهترینی🥰
shaghayegh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1278 نه اون چروکارو همه دستا داره طبیعیه مدل دستات اینجوریه دیگه الکی حساس شدی روشون ☹️چ بد که نمیره..مرسی گل من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
shaghayegh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1278 نه دیگه چروک دقت کنی برای همه هست اگه سیاهی ازبین بره دیگه دستت مشکلی ک نداره.بزنی تو نت لایه بردار ... مرسی گلم 😍❤️ من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
shaghayegh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1278 خخواهش میکنم عزیزم ولی کاشت ناخن حتی اگر ساده هم باشه دست خیلی تغییر میکنه نمیدونم ناخون مصنوعی میزنم بد میشه آخه☹️ من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉