2777
2789
عنوان

همه چیز سره سه روز دلمو میزنه

240 بازدید | 20 پست

سلام دوستان   من همیشه  تاپیک هارو میخوندم  ولی کاربری نداشتم

راستش سوال دارم   من خودم  پسر با اعتقادیم  اما  از هرچی که خوشم بیاد و دوستش داشته باشم  بعد اینکه بهش میرسم  سه  روزه یا نهایتا یک هفته ای برام عادی میشه   اون موضوع روابط قبلی هم تحت الشعاع قرار داده بود  . مثلا میدونستم با دختری در رابطه ام  که یه دانشگاه  آرزوی توجه اون دختر رو دارن  ولی  چون  برام  یکنواخت شده بود  خیلی ریز اذیت و بهانه گیری میکردم. یه بار برای حل این مشکلم  رفتم  پیش روان شناس  کلی دارو  بهم داد  که یه بار خوردم  همش گیج و منگ  بود   دیگه مصرف نکردم

خودمم  شرایط ازدواج دارم و پدر مادرم مدام اصرار به ازدواج من دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این اوضاع ازدواج نکن… 

ده سال پیش  اونقدر  زحمت  کشیدم  ک  حالا شرایط بد  مانع خوشبختیم  یا حس قشنگ پدر شدنم   نشه .  چه شب ها  که بیدار موندم  و درس  خوندم   که  کارها  که شب اش از شدن  خستگی  خوابم  نمیبرد.  

روی خودت کار کن، خودتو اول دوست داشته باش، هر روز بخاطر داشته هات خدا رو شکر کن، یه هنر رو برو یاد بگیر، کتاب بخون گلدون بخر و ازش مراقبت کن، و خیلی کارایرجداب دیگه ، پیاده روی کن، کم کم باددختر مورد علاقه ات ازدواج کن و از زندگی ت ون لذت ببرید

ساقی بیا کعشق ندا میکند بلند.....
روی خودت کار کن، خودتو اول دوست داشته باش، هر روز بخاطر داشته هات خدا رو شکر کن، یه هنر رو برو یاد ب ...

حس و ارامش خوبی از کامنت شما گرفتم . خدا همین ارامش رو به قلب شما بتابونه :)

حس و ارامش خوبی از کامنت شما گرفتم . خدا همین ارامش رو به قلب شما بتابونه :)

خواهش میکنم، جدی میگم اینهمه نعمت داریم دور و برمون، اصلا همین فردا برو یه کلاس هنری، و قبل یا بعدش توی یه کتابفروشی یه دوری بزن خیلی حس خوبی داره... توی پارک روی نیمکت با همسر انشالله بستنی بخورید😌

ساقی بیا کعشق ندا میکند بلند.....
ده سال پیش  اونقدر  زحمت  کشیدم  ک  حالا شرایط بد  مانع خوشبختیم  ...

ببین ازدواج این نیس که خب من این دختره رو دوسدارم الان ازدواج ماه دیگه بچه… همه چی زمان خودشو داره 

کلا عجله نکن…حل میشه همه چی…باید خودتو بشناسی..یه مقدار کمی هم حس میکنم خیلی ببخشید نچسبی،شاید دلیلش همینه…

خواهش میکنم، جدی میگم اینهمه نعمت داریم دور و برمون، اصلا همین فردا برو یه کلاس هنری، و قبل یا بعدش ...

فعلا که خبری  نیست .  با همکارم که ایشونم تو مرکز تماس 110  مشغولن  و منزل شون اردبیل به صورت  مجازی در ارتباطم  ولی فکر میکنم  اونم  دنبال منافع خودشه    هر شب صحبت  ازدواج میکنه  و  من  گاهی  فکر میکنم با سیاست  میخواد اهداف خودشو  پیش ببره     که خیلی حس بدیه   ... چند بارم  گفته ارزومه بیام تهران   یا همسرم  تهران باشه ( یعنی  تو مهم نیستی  تهرانی بودنت مهمه)

ببین ازدواج این نیس که خب من این دختره رو دوسدارم الان ازدواج ماه دیگه بچه… همه چی زمان خودشو داره&n ...

نه میچسبم :)  من به واسطه  شغلم  خیلی  دختر  تو زندگیم  بوده  یعنی شغلم براشون  جذابه و از  دختر کم سن  تا خانم  بیوه  خیلی  نخ میدادن  بهم   واسه همین  موضوع  کمبودی تو زندگیم نداشتم   و  عجله ای  برای ازدواج ندارم  ...  همین  چند روزه پیش از یه کیس  کامپیوتر خوشم اومد  60  میلیون   خریدم  یعنی حقوق  5  ماه خودم .  اما سه روز نشد  دیگه روشنش هم نکردم  و  فقط  دو ماهه خاموش   داره خاک میخوره  . عمق حرف چیزه دیگه ست  

نه میچسبم :)  من به واسطه  شغلم  خیلی  دختر  تو زندگیم  بوده  یعن ...

عه😐😂‌ مشکل چیز دیگس بیخیال و فقط دختری با پسر پولدار ذوق میکنه ک پول ندیده باشه خودت میفهمی چی میگم 😐 توام بزا ب وقتش حل میشه…