2777
2789
عنوان

سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 42 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کاش تاده هفته ای صبر میکردی دختر برادر شوهر من تو ۹ هفته ای قلب بچه اش زد و الان یه پسر ناز و خوشکل ...

دکتر دستورشو داد منم کلا خیلی بلد نبودم چیزی همه روز شبم شده نکنه سالم بود با دست خودم کشتمش و خدا قهرش میخچاد بگیره 

تاثیری تو باروری نمیذاره اگه بین سقط و بارداری دوباره فاصله بیوفته

نمیدونم گلم با دکترت مشورت کن و بهترین تصمیم رو بگیر 

من یه سقط داشتم بعد یک سال موندم و بعد اقدام کردم یک سال هم طول کشید تا دوباره باردار بشم در صورتی که اولین بار خیلی زود باردار شده بودم 

البته تو این یک سال خیلی استرس داشتم همش با فکرای بد خودم رو داغون کردن تمام هورمونام بهم ریخته بود 

واسه همون بهت گفتم استرس و فکرو خیال رو از خودت دور کن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

قربونت برم ایشالا شمام سریع تر باردار بشی من برا داشتنش ۸سال صبر کرده بودم دوره خوشیم ۳هفته شد

هیچ به خودت استرس نده به قول شوهرم هرچی خدا بخواد همون میشه همیشه میگه مگه میشه رفت به دعوای خدا 

من رفتم دکتر.دکتر بهم گفت همه اش از استرسه 

هیچ به خودت استرس نده به قول شوهرم هرچی خدا بخواد همون میشه همیشه میگه مگه میشه رفت به دعوای خدا&nbs ...

ایشالا خدا خودش یه نظری به حال دل شکسته ام بکنه

قلبش تشکیل شد؟

ن هنوز تازه شدم 9 هفته 

همه ی علائم بارداری رو هم دارم 

دکترها فقط یاد دارن زود بگن سقط کن ، اما من خیلی ها رو شنیدم تا 8 هفته تشکیل نشده بوده قلبشون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز