2777
2789
عنوان

سقط

273 بازدید | 42 پست

سلام خانوما من هفته پیش تو ۸هفته و ۴روز به دلیل نداشتن قلب جنینمو با قرص سقط کردم میخواستم بپرسم ببینم کسی تو شرایط من سقط کرده میگن اثرات این قرص تا یک و نیم سال میمونه و نمیشه باردار شد کسی تجربه داشته چقد بعد باردار شده؟

قرصم سایتوتک بود با تجویز پزشک و تو بیمارستان انجام شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ روحی خیلی حالم بده فک میکنم نمیتونم یک سال باردار شم داغون میشم

بذار حالت خوب بشه هر وقت در خودت دیدی که میتونی اقدام کن 

منم یه سقط داشتم و بعد از یک سال اقدام کردم ولی دکتر گفته بود یه ماه بعد میتونی اقدام کنی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بذار حالت خوب بشه هر وقت در خودت دیدی که میتونی اقدام کن  منم یه سقط داشتم و بعد از یک سال ...

تاثیری تو باروری نمیذاره اگه بین سقط و بارداری دوباره فاصله بیوفته

سلام عزیزم منم ۲۲ دوم مهر سال ۱۳۹۹ سقط داشتم بخاطر نداشتن قلب😔😔😔😔😔😭من بدون قرص به لکه بینی افتادم با اینکه سنم کم هم نبود ولی نمیدونستم نباید نزدیکی کنم به کسی هم نگفته بودیم که باردارم متاسفانه سر اشتباه خودم بچه امو از دست دادم و متاسفانه هنوز باردار نشدم 

هر چی خدا بخواد همون میشه عزیزم.به قرص اینا توجه نکن خدا بخواد بده میده

انشالله که سال دیگه این موقعه ها یه کوچولوی ناز و مامانی بغلت باشه 

اخه همینم بعد ۸ سال شده بود 🥺میترسم باز باردار نشم

این انرژی منفی رو از خودت دور کن حتما میتونی 

وقتی به بار شد یعنی بازم میشه 

همین استرست مضره برات فقط بهش فکر نکن ان‌شاءالله هر وقت خواستی با اولین اقدام بار دار بشی و یه نی نی خوشگل و ناز به دنیا بیاری 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عزیزم منم ۲۲ دوم مهر سال ۱۳۹۹ سقط داشتم بخاطر نداشتن قلب😔😔😔😔😔😭من بدون قرص به لکه بینی افت ...

قربونت برم ایشالا شمام سریع تر باردار بشی من برا داشتنش ۸سال صبر کرده بودم دوره خوشیم ۳هفته شد

این انرژی منفی رو از خودت دور کن حتما میتونی  وقتی به بار شد یعنی بازم میشه  همین استرست ...

مرسی حرفات خیلی باعث دلگرمیم شد خدا کنه بشه بازم چیزی جز این نمیخوام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز