2777
2789
عنوان

سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 42 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر دستورشو داد منم کلا خیلی بلد نبودم چیزی همه روز شبم شده نکنه سالم بود با دست خودم کشتمش و خدا ق ...

نه عزیزم ببخشید شرمنده بخدا من اینو نگفتم که اینطوری فکر کنی بخدا ببخشید عزیزم ناراحتت کردم معذرت میخوام مطمئن باش عمرش بدنیا نبود عزیزم 

شوهرم همیشه میگه شاید اگه دنیا میومد یه جور دیگه خدا ازمون میگرفتش اونطوری برامون نبودش سختر میشد که 

خدا هیچ وقت بد بندشو نمیخواد شک نکن اگه قلب داشت خدا یه کاری میکرد سقط نشه 

هیچ به خودت استرس نده به قول شوهرم هرچی خدا بخواد همون میشه همیشه میگه مگه میشه رفت به دعوای خدا&nbs ...

اره همون استرس تمام روند طبیعی بدن رو مختل می‌کنه و باعث هزارتا مشکل میشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نه عزیزم ببخشید شرمنده بخدا من اینو نگفتم که اینطوری فکر کنی بخدا ببخشید عزیزم ناراحتت کردم معذرت می ...

نه عزیزم اینا فکرای درهم خودمه دشمنت شرمنده اره حکمتی توش بوده راضیم به رضا خدا فقط سخته😔

الهی بمیرم ... منم بعد دوماه از عذوسیم حامله شدم ولی سقط شد 

منم دقیقا دوماه بعد عروسیم پریود نشدم ولی از موقعه ای ازدواج کردم پریودیم بهم ریخته بود دکتر گفت طبیعیه سینه هام اذیتم میکرد دور نافم اذیتم میکرد و نفخ داشتم تو اینترنت دنبال مریضیای مربوط به ناف و سینه میگشتم اصلا یه درست فکر نمیکردم باردار شده باشم با اینکه بی بی چک گرفته بودم ولی تا دو هفته همشفکر میکردم الان پریود میشم انقد پله بالا پایین میرفتم انقدر پیاده روی میکردم 😔😔😔😭بعد دو هفته بی بی زدم مثبت شد ولی خیلی استرس داشتم چون کیسه زرده و ساک حاملگی بود ولی جنین نه شب و روزم شده بود گریه 😭طفلی شوهرم میگفت بچه نمیخوام بریم سقطش کن بعد دوهفته جنین و تو سو نو دیدن ولی قلب نداشت بازم گریه 

خودم باعث شدم بچه ام سقط بشه 😭😭الان طفلک شوهرم تا یک روز از پریودیم میگذره نمیذاره تکون بخورم ولی وقتی پریود میشم خجالت میکشم نگاش کنم ولی میخنده میگه انشالله ماه بعد 

خیلی عذاب میکشم خیلی بچه دوست داره ولی به روی خودش نمیاره 😭😭😭لطفا بادلای پاکتون دعام کنید مامان بشم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز