2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=238780629]ن اینکارو نکنه ..ب هیچ وجه.منم خودم ب چشم خودم دیدم تازه این بچه ۲سالش بود وپسر..نا ...

ن طلاق گرفته...بعداز اینکه قهرمیکنه میره خونه مادرش پسرشو نمیبره جاش میزاره...دیگه اصلا ندیدش..حتی دادگاه اجازه داده ولی نخواست پسرشو ببینه

بچه هم میاد پیش باباش هم میره پیش مادرش

نه...فقط باباش..نامادریش وقتی فهمید هرکاری کنه هیچکی ارزشی براش قائل نیست ب شوهرش گفت بزرگش نمیکنه طلاق میخواد.ولی شوهره زنشو خیلی دوست داشت پسرشو گذاشت پیش مادرخودش..منظورم مادربزرگ پسرس..حتی الان ک پسره ۹سالشه ب نامادریه میگه مامان نمیدونه ک یکی دیگه مادرشه..خوشبختانه محبتای نامادریشو فراموش نکرده.اجازه نمیده کسی بهش حتی حرف بزنه

عزیزم من خودم تو این شرایط هستم البته بچه های شوهرم پسر هستند و مادرشون فوت کرده.. ببین سختی زیاد داره خیلی زیاد.. ولی بیشترین تاثیر رو پدر می‌تونه بزاره.. من تو زندگی خودم مشکلی ندارم خداروشکر همسرم خیلی خوبه پسرام خیلی مهربون و حرف گوش کن هستند . همه هم رو دوست داریم تو چهار چوب خانواده هیچ مشکلی نداریم اما همیشه از بیرون قضاوت ها و حرف ها و حدیث ها هست.. گاهی خیلی کم میارم فقط خداروشکر میکنم که همسرم و بچه هام خوبند

عزیزم خودت ازدواج اولت بوده

نه گلم منم ازدواج دومم بود و خودم هم یه دختر ۵ ساله داشتم موقع ازدواج...الان چهار ساله ازدواج کردم و خداروشکر خیلی راضی ام.. اما میدونم ریسک این طور ازدواج ها خیلی بالاست همین تو سایت رو یه سرچ بزنی خیلی ها این مدل ازدواج کردند و به شدت پشیمونم..مخصوصا که دخترها کلا ناسازگارترند نسبت به نامادری

نه گلم منم ازدواج دومم بود و خودم هم یه دختر ۵ ساله داشتم موقع ازدواج...الان چهار ساله ازدواج کردم و ...

گلم من خواهرم میخواد با مردی ازدواج کنه که یه بار جدا شده و یه دختر ۱۲سالم داره  خودش مجرده خواهرم

گلم من خواهرم میخواد با مردی ازدواج کنه که یه بار جدا شده و یه دختر ۱۲سالم داره  خودش مجرده خوا ...

خب چرا میخواد همچین ازدواجی کنه.. وقتی خودش مجرده هضم این ازدواج سخت میشه.. من خودم دختر دارم کنار اومدن با دخترا سخته.‌ چون ذاتا حسود و هم چشم هستند عزیزم.. نظر من اینکه اصلا این کارو نکنه.. حتما می‌تونه ازدواج بهتری انجام بده.. به خصوص که مادر دختر زنده ست و حتما دخالت غیر مستقیم زیاد داره