عزیزم بستگی داره ب اخلاق دو طرف یکی از فامیلای ما زنش فوت شدن با تفاوت اینکه این دخترش تقریبا ی 7یا ۸سالش بود نامادریش خیلی اذیتش میکرد الان دختره بزرگ شده با اون خواهرش ک از نامادریشه افتادن باهم کلی نامادری را اذیت میکنن،،
به نظرم تقریبا نشدنیه که نامادری یا ناپدری خوبی باشه کسی. پس بهتره اگه کسی وجدان داره این کارو نکنه.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
ن اینکارو نکنه ..ب هیچ وجه.منم خودم ب چشم خودم دیدم تازه این بچه ۲سالش بود وپسر..نامادری هر کاری میکرد براش ولی بچشم هیچکی نمیومد.هرکاری میکرد یه چیزی از توش درمیاوردن.نباید صداشو بلند کنه واسش.خیلی سخته خیلی..هرکاری کنی بازم میگن نامادریه..بااینکه نامادریه مثل بچه خودش بود براش
[QUOTE=238780629]ن اینکارو نکنه ..ب هیچ وجه.منم خودم ب چشم خودم دیدم تازه این بچه ۲سالش بود وپسر..نامادری هر کاری چقد بد ، عزیز مادر بچه فوت شده بود یا نه