2777
2789
عنوان

چقدررر زشت😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 45 پست
وقتی خانواده می‌دونن پارانویید داره پس حرفشو باور نمیکنن

داره مارو خورد میکنه 

اگ برادرم‌بشنوه چی گفته اونوقت برادرم ب شک‌میفته ک‌نکنه دوماده ب زنم نگاه بد کرده 

داره میونه مارو بهم میزنه 

😑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به یه بهانه ای ببریدش بیمارستان روانپزشکی احتمالا نیاز به بستری داره، باید براش درمان شروع کنن و تحت نظر باشه تا دوز داروهای تنظیم بشه.

خودت با یه روانپزشک که استاد دانشگاه باشه و تخت بستری داشته باشه صحبت کن ببین با این شرایط بستریش میکنن؟ کلا ازش راهکار بگیر چون اینجوری هم خودش عذاب می‌کشه هم اطرافیانم دیوونه میکنه

پدر شما بیمار هست. تقصیر مادرتونه گه با این شرایط پشت سر هم بچه آورده . دنبال درمانم نبوده. پدرتون اتفاقا کاملا بی تقصیره. حالا که شما متاهل شدید سعی کنید بهشون کمک کنید. یه راهی پیدا کنید پدرتون رو درمان کنید. از بزرگترای فامیل کمک بگیرید . شوهرتونم در جریان بیماری پدرتون بگذارید تا حدودی که اگه چیزی شنید به دلش نگیره. بیماره دیگه 

یه خانم مستقل و قوی 
شما تو این وضع چطوری تونستید ازدواج کنید  یعنی همسرتون از کجا شما رو دید

ب واسطه ی همسایه 

اومد و شد ک برم ازون جهنم

شوهرم مرد خوب و چشم پاکیه 

واسش حرف دراورده 

واقعا هیشکی نمیره خونه بابام همین یدونه دوماده ک‌میخاد بپرونتش

😑 

زنگ بزنید لیس  

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

درکت میکنم کاملن

تنها کسی ک همدردته دردتو میفهمه

همش سر من و خواهرم و مامانم اومده و میاد

مامانم با اعتیادش نداریش ساخت رفت کار کرد مارو بزرگ کرد خودش سوخت و به پای ما بچه ها نشست

دلم خیلی براش میسوزه هیچوقت زندگی نکرد روز خوش ندید

خودت میدونی ک تهمت چقد دل آدمو میسوزونه

از این ادم فقط دور باشین اون هیچ قصد و هدفی نداره فقط مریضه مریض همین ، دلم برا اینام میسوزه

نمیدونم چیکار کنم واقعن

اگه بگیم بریم مشاوره قبول نمیکنن دعوا راه میفته ، خودشون بیماریشونو قبول ندارن میگن همه ی شما بدین و کج فقط ما درستیم فقط ما خوبیم

من ک پی بردم تنها راه دوریه

لطفن هوای خواهراتو داشته باش خواستگار خوب پیدا کن یا کمکشون کن بزارن برن اگه امکانش هست ، کار پیدا کنن زندگیشونو بکنن 

برادرتم ک زندگی خودشو داره ، مامان بیچاره هم ک ب پای بچه ها نشسته خوشی بچه ها براش کافیه

تجربه ثابت کرده بحث و جدل باهاشون جایی راه نمیبره هیچوقت قبول نمیکنه ک بیماره هیچوقت قبول نمیکنه ک مقصره و حرف ناحق و تهمت میزنه 

فقط بی محلی والسلام

کاربر ۹۸ (تعلیق شدم😑) ببخشید که نمیتونم زیاد جواب پستایی که ریپلای شده ی پست و تاپیکام هست رو بدم اخه زیاد وقت ندارم🙏🏻💚برای رسیدن به آرزوی قلبیم برام دعا کنین لطفا از ته دل🌱تعریف مهربونی و گیرایی دعای نی نی سایتیارو زیاد شنیدم🌱
درکت میکنم کاملن تنها کسی ک همدردته دردتو میفهمه همش سر من و خواهرم و مامانم اومده و میاد مامانم ...

چجودی دور بشیم

مهمون بیاد فقط و فقط باید بشینه پیشش 

باورت میشه دومادا حق ندارن برن تو هال یا با خاهرام‌مواجهه بشه و سلام علیک‌کنن

😑 

بنظر میاد خودتون هم کاملا همکاری کردید باهاش توی این وضعیت. برادر و شوهر شما دست به دست هم بدن یک خونه کرایه کنن. یک روز بی خبر مادر و خواهرات از خونه ی پدرت بیان بیرون و برن خونه ی جدید. آدرس بهش ندید و بگید نمیدونیم از دست تو کجا فرار کردن. یک مدت جیغ و داد میکشه که اصلا اهمیت ندید . بعدش که تنها و بی شام و ناهار موند حالش جا میاد. مادرتون با کمک پسر و شوهر شما درخواست طلاق بده. اگر پدر گفت طلاق نمیدم درخواست پزشک قانونی برای صحت سلامت روانش بدید بعلاوه ی اجرا گذاشتن مهریه. و واقعا پاش وایسید . مطمئن باشید برای ندادن مهریه به طلاق توافقی رضایت میده.  بیش از حد منفعل رفتار کردید و شک نداشته باش بخاطر زندگی با چنین آدم مریضی ، مادر و خواهرات هم دچار مشکلات روحی شدن. که بعد از طلاق تازه خودشو نشون میده این مشکلات روحی. به خودتون بیایید. لزومی نداره سرنوشتتون رو بسپارید به یک بیمار که اینطور تباه کنه