2777
2789
عنوان

چقدررر زشت😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 45 پست
بنظر میاد خودتون هم کاملا همکاری کردید باهاش توی این وضعیت. برادر و شوهر شما دست به دست هم بدن یک خو ...

بابام نمیزاره 

بخدا چندبار با میله اهنی خاست بزنه تو سر مادرم 

ک جلوشوگرفتیم

مگه میزاره برن جدا زندگی کنن میره میکشه مادرمو 

دیوانس

یبار خاهرمو ک فقط هفت ساله ش بود و توی بازی زخمی شد بردیم دکتر 

بابام پارچه مخفی کرده بود توماشین ک اگه دکتر گف خاهرم اسیب دیده و بکارتش رفته بابام با اون پارچه خفش کنه 

تا این حد روانیه

😑 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجودی دور بشیم مهمون بیاد فقط و فقط باید بشینه پیشش  باورت میشه دومادا حق ندارن برن تو هال یا ...

نمیدونم واقعن

چیزی ب عقلم نمیرسه

ازش جدا شین و مستقل شین منظور همتونه ،، باهم رفت امد کنین ب خودشو حرفاش محل ندین اگه اونوقت ب مادرتون گف بگید مادرتونم بگه ب من ربطی نداره و خود بچه ها میدونن ب خودشون بگو

من کسی بودم ک زیر دستش کتک میخوردم ب تهمتای مختلف

جدا شدم از خونواده ،  از لحاظ مالی استقلال پیدا کنی دیگه ب کسی ن نیازی داره ن چیزی ، الانم وقت بشه سر میزنم هرجورم دلم بخاد میگردم میگم پولشو خودم میدم ب خودم مربوطه بابامم هرچی بگه انگار نمیشنوم و راه خودمو میرم چون هرچقد باهاش بحث میکنی فایده نداره و اخرسرم کار ب کتکاری میکشه ...

اگه همه ی بچه ها جدا شن و مستقل شن و رفت و امد کنن بعدا بهش فشار بیارن ک بره برا درمان وگرنه کلن باهاش قطع رابطه میکنن شاید اونوقت قبول کنه مشاوره رو در غیر اسن صورت مشاوره رو قبول نمیکنه ک بره

موفق باشین

کاربر ۹۸ (تعلیق شدم😑) ببخشید که نمیتونم زیاد جواب پستایی که ریپلای شده ی پست و تاپیکام هست رو بدم اخه زیاد وقت ندارم🙏🏻💚برای رسیدن به آرزوی قلبیم برام دعا کنین لطفا از ته دل🌱تعریف مهربونی و گیرایی دعای نی نی سایتیارو زیاد شنیدم🌱
نمیدونم واقعن چیزی ب عقلم نمیرسه ازش جدا شین و مستقل شین منظور همتونه ،، باهم رفت امد کنین ب خودشو ...

افرین ب جرات و شجاعتت

مستقل شدن هم جرات میخاد هم استقلال مالی 

ک مادرم نداره 

برادرامم متاسفانه ادمای دلسوزی نیستن ک بخان کمک مالی هرماه بکنن 

😑 
بابام نمیزاره  بخدا چندبار با میله اهنی خاست بزنه تو سر مادرم  ک جلوشوگرفتیم مگه میزاره ...

یا خدا

وضعیت بابای شما خیلی وخیمه

بنظرم داداشتون کمک کنه حرف بزنین باهاش همتون قطع رابطه کنین و خونه بگیرین و ازش شکایت کنین

این ادم درمان نمیشه ک 

فقط زندگی خواهرات و مادرت اونوسط تباه میشه

یام خواهراتو خواستگار پیدا کنین شوهر بدین والا بهتر از اون زندگیه ... اونا شوهر کنن مادرتو میتونین زیر بال و پرتون بگیرین

یه فکری کنین برا وضعیتتون اخه چقد مگه ادم زندس ک این وضعی زندگی کنه 

کاربر ۹۸ (تعلیق شدم😑) ببخشید که نمیتونم زیاد جواب پستایی که ریپلای شده ی پست و تاپیکام هست رو بدم اخه زیاد وقت ندارم🙏🏻💚برای رسیدن به آرزوی قلبیم برام دعا کنین لطفا از ته دل🌱تعریف مهربونی و گیرایی دعای نی نی سایتیارو زیاد شنیدم🌱

چرا دارم گریه میکنم.حال این روزهای من خیلی بد شده شاید درخواست تعلیق بدم باز 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
یا خدا وضعیت بابای شما خیلی وخیمه بنظرم داداشتون کمک کنه حرف بزنین باهاش همتون قطع رابطه کنین و خو ...

خاسگارم بره اونجا 

یهو نمیدونم چی میشه ک فرار میکنه یعنی میره و دیگه برنمیگرده 

همسایه ها هم خوششون‌نمیاد از بابام 

چون ب مردم بد نگاه میکنه چپ چپ 

انگار همه فاسدن فقط خودش خوبه 

باز خوبه خاهرام چندبار رفتن تو اتاق بابام دیدن بابام داره ..خ...ا....میکنه ...هفتاد سالشه ادم نمیشه خیال میکنه خیلی خوبه همه بدن

😑 
افرین ب جرات و شجاعتت مستقل شدن هم جرات میخاد هم استقلال مالی  ک مادرم نداره  برادرامم ...

قربونت عزیزم

انشالله درست میشه توکل بخدا

طفلک مادرت ، بهش حق میدم یه عمر شوهرش اینجوری اذیتش کرده ادم اعتماد ب نفسشو از دست میده و ترس وجودشو میگیره ، بهش دل و جرات بده ک ب خاطر خواهرات یه تکونی ب خودش بده 

برادراتم تربیت همون پدرن ، میدونی پسر خیلی اخلاقاشو از پدر بر میداره ... عیب نداره کمک نکنن ... مامان ابجیات اول باید خودشونو قوی کنن و برن از اون خونه حتی شده شهر دیگه ، با یکم مشتوانه برا رهن خونه ، بعد برن سرکار ... حواسشونم جمع کنن ک پدرت مطمئنن میگرده پیداشون کنه اونوقت خودشونو برسونن به پلیسی چیزی شکایت کنن بلکه از طریق قانون دیگه دور و ورشون نیاد مامانتم طلاق بگیره

باز فکراتونو بزارین رو هم ببینین باید جیکار کنین

مشکلات زیاده عزیزم چرا تعلیق شی

چند وقت هست درگیر مشکلات یه سری از بنده های خدام بعد مامانم اینا خیلی بدهکارن .خودم کلی مشکل دارم بشدت مشکلات دیگران تو فکر و روح من تاثیر میذاره.این چند روز هم با دیدن اخبار متروپل یا اون بچه تو سطل زباله بدترهم شدم میام اینجا مشکلات انقدر زیاده کاری هم ازم برنمیاد فقط داغون میشم الان فقط گریه ام گرفته خودموجای مادرت میذارم جای خواهرات جای تمام این زنهای که تو این چند وقت تاپیک زدن دعوا داشتن کتک خوردن یا همسرشون بد دهنی میکنه .یا چیزی نیست درست کنن .

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
خاسگارم بره اونجا  یهو نمیدونم چی میشه ک فرار میکنه یعنی میره و دیگه برنمیگرده  همسایه ه ...

دقیقن میفهممت

عین بابای من ، اما خفیف تر از پدر شماس 

راستش از پدرتون ترسیدم واقعن سالم نیست روانش 

عزیزم میدونم پدرتونه ، یه وقت ناراحت نشی از گفتنم

فک میکنن همه بدن فقط خودشون خوبن

عزیزم ولی خواستگار بردن و پیدا کردن بهتر از بیکار نشستنه ، شاید یکی مث همسر شما پیدا شد ... ده نفرشون میرن دیگه نمیان یکیشون میمونه

همم رک از اول ب خواستگار بگین یا ب واسطه بگین مثلن خواهرم خیلی خوبه خوش اخلاق و فلان اما بابام یکم بداخلاقه ممکنه تو تحقیق بگن ک بابام ادم خوبی نیس

بخدا خاهرام ماه ب ماه از خونه بیرون نمیرن توی یه اتاق دوازده متری گوشی بدست زندگی میکنن  یکیشو ...

پیس روانپزشک نمیشه ببرید؟؟

آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬
به نظرم دوسه بار خواهرات برن بیرون و بیان پدرت عادت میکنه بذار هرچی میخواد بگه بگه

نه بابا راهنمایی اشتباه نکنید این آدما راحت مرتکب قتل میشن