2777
2789
عنوان

چقدررر زشت😑😑😑😑

990 بازدید | 45 پست

بابام مرض پارانوییدی داره همه ی مارو توی یه محیط خفه بزرگ کرد یعنی بیرون‌نمی رفتیم مهمون مرد میومد ما دخترا حق افتابی شدن جلومهمونو نداشتیم حتی اگ‌ دایی عمو باشه

من ک‌متاهل شدم سه تا خاهر مجرد نزدیک سی ساله دارم‌ک تو خونه حبسن و نه شغل و ن اجازه درس خوندن هیچ....هر سه تاشون مث دخترهای دوازده ساله غیراجتماعی و خیلی ساکت بار اومدن

مادرم حق نداره تنهایی از خونه بره بیرون 

اگرم مادرم بره خونه داداشم، بابام حرف در میاره و همش میگه مادرتون زن کثیف و ج..... 

یا مثلا میگه شنیدم یه مادر و پسر باهم‌رابطه برقرار کردن 

یا از این خزعبلات مبتذل 

حالا واس شوهر من حرف دراورده ب مادرم‌گفته دومادت به عروسمون‌نگاه میکنه

خیلی بیشعوره اصلا مخم هنکیده از این تهمتش

میخاد ی کاری کنه همه خاهر برادرا از هم‌متنفر شن و قطع رابطه کنن

سال ب سال کسی نمیره پیش بابام‌

اتاقش جدا، شام‌نهارش جدا، کلا کسی پیشش نمی شینه بخاطر این اخلاقش 

😑 

وایییی خدا بهتون صبر بده

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا خاهرام ماه ب ماه از خونه بیرون نمیرن توی یه اتاق دوازده متری گوشی بدست زندگی میکنن 

یکیشون ک سایت همسریابیه

اصلا خاسگار متنفره بره تو اون خونه خاسگاری کنه

😑 

خدا بهت صبر بده فقط

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

خدا تمام مریض ها رو شفا بده ان شاءالله

😔😔😔😔😔

آدم بیماری جسم که داشته باشه ، با قرص و آمپول و شربت و .... درمون میکنه ولی بیماری روح واقعا هم آدم رو نابود میکنه هم اطرافیان آدم رو

وایییی خدا بهتون صبر بده

ادم‌نمیشه 

از همون شب عروسیش بیشعور بود 

مادرم هرسری ک‌ناراحته تعریف میکنه میگف چاقو گذاشته بود زیر گلوم ک نکنه زن بدی گیرش اومده و فلان

😑