baran901 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 274 عنوان حس چاقی 209 بازدید | 25 پست سلام دوستان خوبین من قبلا خیلی چاق بودم خیلییی رژیم گرفتم لاغر کردم اطرافیان بم میگن لاغری هیکلت خوبه ولی از غذا خوردن دیگ میترسم حس میکنم الان غذا بخورم دوباره عین قبل چاق میشم مشکل یبوستم دارم بخاطر رژیم سنگینی که گرفتم وزنم ۵۴ اع قدم ۱۶۷ کسی تا الان این تجربه رو داشته؟اگ اره چطوری درمانش کردین🙂 1401/03/05 | 14:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 90875 دستت راستت رو سرم.چطور لاعر شدی لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
baran901 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 274 چن کیلو وزن کم کردی ۶۷ کیلو بودم شدم ۵۴ تقریبا ۱۵ ۱۶ کیلو
baran901 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 274 دستت راستت رو سرم.چطور لاعر شدی هیچی نمیخوردم به جز آب و چایی و قهوه
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4274 برای یبوست اگر بتونی هروز صبح ی قاشق روغن زیتون بودار بخوری خوبه خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
تنهاااااااااااتریننن عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 267 هیچی نمیخوردم به جز آب و چایی و قهوه جدی یعنی اصلاغذا نمیخوری وقتی خیلی دلت گرفته وگره افتاده توزندگیت بدون اینک نماز بخونی یا اصلا تودلت بگی خدایا دیگ دعا نمیکنم دیگه بریدم دیگ ازت نمیخوام چون بهم نمیدی;دراوج ناامیدی ودل شکسته با صدای اذان صبح بیدارمیشی بدون خدا ایقدمهربونه ک بیدارت کرده ک باهاش حرف بزنی خدابیدارت کرده بگه دوباره ازم بخواه دوباره باهام حرف بزن.خدایا تو ک گره کور زندگیمومیدونی😭خدایا توک درد همیشگیمو میدونی دستموبگیر بلندم کنم خودت بیدارم کردی باید اجابت کنی دعامو 😭😭😭 💔
کاعنات عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 482 ۶۷ کیلو بودم شدم ۵۴ تقریبا ۱۵ ۱۶ کیلو چاق نبودی کمن اصلا ۶۰ ام دوس دارم بشم ۶۵ ♥️خدا♥️
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 90875 هیچی نمیخوردم به جز آب و چایی و قهوه گرسنه نمیشیدی لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
baran901 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 274 برای یبوست اگر بتونی هروز صبح ی قاشق روغن زیتون بودار بخوری خوبه اع مرسی از فردا امتحان میکنم🖤
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4274 اع مرسی از فردا امتحان میکنم🖤 فداتاوهوم امتحان کن خیلی خوبه🖤 خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
baran901 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 274 جدی یعنی اصلاغذا نمیخوری نه اصلا کلا الانم از غذا خوردن حس عذاب وجدان دارم میلی بهش ندارم
baran901 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 274 چاق نبودی ک من اصلا ۶۰ ام دوس دارم بشم ۶۵ چرا بابا خیللیی چاق بودم دور مچم ۲۰ بود😑😂قدت چنده؟
تنهاااااااااااتریننن عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 267 نه اصلا کلا الانم از غذا خوردن حس عذاب وجدان دارم میلی بهش ندارم دختر مریض میشی کم خون میشی موهات میریزن وقتی خیلی دلت گرفته وگره افتاده توزندگیت بدون اینک نماز بخونی یا اصلا تودلت بگی خدایا دیگ دعا نمیکنم دیگه بریدم دیگ ازت نمیخوام چون بهم نمیدی;دراوج ناامیدی ودل شکسته با صدای اذان صبح بیدارمیشی بدون خدا ایقدمهربونه ک بیدارت کرده ک باهاش حرف بزنی خدابیدارت کرده بگه دوباره ازم بخواه دوباره باهام حرف بزن.خدایا تو ک گره کور زندگیمومیدونی😭خدایا توک درد همیشگیمو میدونی دستموبگیر بلندم کنم خودت بیدارم کردی باید اجابت کنی دعامو 😭😭😭 💔