2789
عنوان

حس چاقی

209 بازدید | 25 پست

سلام دوستان خوبین من قبلا خیلی چاق بودم خیلییی رژیم گرفتم لاغر کردم اطرافیان بم میگن لاغری هیکلت خوبه ولی از غذا خوردن دیگ میترسم حس میکنم الان  غذا بخورم دوباره عین قبل چاق میشم مشکل یبوستم دارم بخاطر رژیم سنگینی که گرفتم وزنم ۵۴ اع قدم ۱۶۷ کسی تا الان این تجربه رو داشته؟اگ اره چطوری درمانش کردین🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای یبوست اگر بتونی هروز صبح ی قاشق روغن زیتون بودار بخوری خوبه 

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
هیچی نمیخوردم به جز آب و چایی و قهوه

جدی یعنی اصلاغذا نمیخوری

وقتی خیلی دلت گرفته وگره افتاده توزندگیت بدون اینک نماز بخونی یا اصلا تودلت بگی خدایا دیگ دعا نمیکنم دیگه بریدم دیگ ازت نمیخوام چون بهم نمیدی;دراوج ناامیدی ودل شکسته   با صدای اذان صبح بیدارمیشی بدون خدا  ایقدمهربونه ک بیدارت کرده ک باهاش حرف بزنی خدابیدارت کرده بگه دوباره ازم بخواه دوباره باهام حرف بزن.خدایا تو ک گره کور زندگیمومیدونی😭خدایا توک درد همیشگیمو میدونی دستموبگیر بلندم کنم خودت بیدارم کردی باید اجابت کنی دعامو 😭😭😭 💔
اع مرسی از فردا امتحان میکنم🖤

فدات

اوهوم امتحان کن خیلی خوبه🖤

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
نه اصلا کلا الانم از غذا خوردن حس عذاب وجدان دارم میلی بهش ندارم

دختر مریض میشی کم خون میشی موهات میریزن 

وقتی خیلی دلت گرفته وگره افتاده توزندگیت بدون اینک نماز بخونی یا اصلا تودلت بگی خدایا دیگ دعا نمیکنم دیگه بریدم دیگ ازت نمیخوام چون بهم نمیدی;دراوج ناامیدی ودل شکسته   با صدای اذان صبح بیدارمیشی بدون خدا  ایقدمهربونه ک بیدارت کرده ک باهاش حرف بزنی خدابیدارت کرده بگه دوباره ازم بخواه دوباره باهام حرف بزن.خدایا تو ک گره کور زندگیمومیدونی😭خدایا توک درد همیشگیمو میدونی دستموبگیر بلندم کنم خودت بیدارم کردی باید اجابت کنی دعامو 😭😭😭 💔