2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب بستگی داره اگه توی برخورد اول باشه قطعا ظاهر مناسب و مرتب و رفتار های اجتماعیش نوع صحبت کردنش با افراد اما خب توی برخورد های بعد چیزای دیگه

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
پسر عینکی نیم وجبی آستین لباسش تا کنه😐😂

اول بیو خودتون بخون بعد مال من😂😂

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
چرا اکثرتون واستون اجتماعی بودن مهمه

خب چون توی برخورد اول این اولین چیزیه که آدمو جذب میکنه بعد همین رفتار خودش نشون دهنده خیلی چیزاس تو برخورد اول

دختری؟چرا واست مهمه اهل گفتگو باشه خودت اجتماعی هستی؟

اره دخترم 

خودم خیلی اهل گفت و گو هستم و سعی میکنم همه چی همه مشکلات رو با فکر و گفت و گو حل کنم 

بخاطر همین برام مهمه پارتنرمم اهل گفت و گو باشه و بشه باهاش منطقی راجع به موضوعات مختلف حرف زد و همفکری کرد 

بنظرم نود درصد مشکلات ماها بخاطر اینه بلد نیستیم عین آدم با هم حرف بزنیم ... یا دعوا میکنیم یا بحث الکی

شاید بعضیا درونگرا باشن

درون‌گرا بودن با اجتماعی بودن تضادی نداره منظور از اجتماعی بودن وراج بودن نیس بلکه درست رفتار کردنه