2777
2789
عنوان

گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 44 پست
واقعا....!!!!کی گفته 

ببین منم سالعا میخواستم گواهینامه بگیرم

اوضاع مالیمون افتصاح بود  اون سالها  ۵۰۰  ۸۰۰ بود قیمتش  نشد من برم چون  نداشتیم

دیکع منم  دوتا بچع اوردم 

امسال دیگه پاشدم ثبت نام کردم  دخترم ۵ سالشه پسرم ۲ سال 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهرانم  منم باید برم ازمون شهری دیروز بخاطر  الودگی هوا کنسل شد

شما برای ثبت نام چند تومن دادین؟ 

من 1200 تو فروردین دادم الانم 98 هزار تومن برای صدور گواهینامه دادم 12جلسه هم رفتم آموزش تو شهری هفته دیگه آزمون با افسر دارم  چشم پزشکی هم 53 تومن شد

مگه قیمت گواهینامه همه جا یکی نیست

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
چیز مهمی نیس که بخاطرش ناراحت بشی ما خودمون الان بدهی داریم خودم کارت یارانه رو دادم شوهرم .باشوهرت ...

برای من خیلی مهم خیلیییی 

تو نون بنداز تو دریا...ماهی ندونه ...خداکنه میدونه ...♡
چیز مهمی نیس که بخاطرش ناراحت بشی ما خودمون الان بدهی داریم خودم کارت یارانه رو دادم شوهرم .باشوهرت ...

کاش اینقدر شوهر منم خوب بود ک حداقل کارت یارانه رو بده به من اما عمرا جونش در میشه بده 

شما برای ثبت نام چند تومن دادین؟  من 1200 تو فروردین دادم الانم 98 هزار تومن برای صدور گواهینا ...

من ۱۷ فروردین  ثبت نام کردم  دومیلیون سیصدو بیست  دادم 

۴۰ تومن هم برا  کتاب 

قبل ازمون ایین نامه ۹۷ دادم 

قبل ازمون شهری ۱۵ تومن

هفته بعدم برم  ازمون شهر ان شاالله

همه جا  یک قیمت نیست  تهران بیشتره

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
ببین منم سالعا میخواستم گواهینامه بگیرم اوضاع مالیمون افتصاح بود  اون سالها  ۵۰۰   ...

نههههه😫😫😫من الان دوست دارم با بچه دوست ندارم اصننن

من ۱۷ فروردین  ثبت نام کردم  دومیلیون سیصدو بیست  دادم  ۴۰ تومن هم برا  کت ...

من کتاب نخریدم از گوشی خوندم قبولم شدم 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
کاش اینقدر شوهر منم خوب بود ک حداقل کارت یارانه رو بده به من اما عمرا جونش در میشه بده 

این ماهه دیگه یارانه نمی‌ریزن .میتونی به شوهرت بگی یادت بده بعد که پول اومد دستتون بری گواهینامه بگیری

یعنی منم مامان میشم 😔

این ماهه دیگه یارانه نمی‌ریزن .میتونی به شوهرت بگی یادت بده بعد که پول اومد دستتون بری گواهینامه بگی ...

ما هیچ وقت پول نمیاد دستمون ...😑😑😑

نههههه😫😫😫من الان دوست دارم با بچه دوست ندارم اصننن

انقدر کلیک نکن روی یک موضوع شوهر منم چندسال قبل میگفت اصن چه معنی داره بره زن گواهینامه بگیره منم ولش کردم ولی همیشه با آه و حسرت میگفتم خوشبحال اونا که گواهینامه دارن و هیچی بهش نگفتم که بزاره برم برای گواهینامه قبل از عید گفت پول میدم برو برای گواهینامه اصن شوکه شدم خودم 

ناراحت نباش  درست میشه فقط خیلی جوش و غصه نخور برای نگرفتن گواهینامه تو از آینده خبر داری مگه