2777
2789
عنوان

گواهینامه

378 بازدید | 44 پست

سلام خوبین دوستان 

من خیلی گواهینامه گرفتن دوست دارم عاشق رانندگی ام اصن یکی از آرزو هام گواهینامه و رانندگی هستش 

بعد دیشب به شوهرم گفتم بزار برم بنویسم گفت نه الان کلی قرض دارم و نمیشه شرایطش نیس میگه واستا تا عید سال آینده منم میگم نه اولا شاید تا اون موقع باردار بشم بعدم گرون تر میشه بعدم اینا همش وعده سر خرمن نمیخاد من برم 

منم خیلی دوست دارم برم 

بعد منم بهش گفتم اشکال نداره یارانه خودمو به خودم بده جمع میکنم بعد با همون پول میرم میگیرم اما...یارانه خودمم به خودم نمیده ...اینقدر حرص گرفته کارم شده همش گریه آخه چیکار کنم راضی بشه و این کارا رو نکنه 

تو نون بنداز تو دریا...ماهی ندونه ...خداکنه میدونه ...♡

یارانه دگه نمیدن گلم کم کم باهاش حرف بزن قسطی برو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هزینه کردن سخته براتون بچه می خواین چکار اون که هزینه هاش هزاربرابره

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

یارانه دگه نمیدن گلم کم کم باهاش حرف بزن قسطی برو

چرا ندن؟؟الان میریزن واسه ما 

قسطی قبول نمیکنه آموزشگاه باید نقد بدی 

قسطی برو بده توسه قسط 400 تومنی

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

هزینش ۲ میلیون ۳۲۰ تومنه .

۱۰۰ تومن  قبل ازمون  ایین نامه گرفتن

۴۰ تومن هم برا کتاب 

۱۵ تومن برا ازمون شهری .

خودت پول تو جیبی تو جمع کن برو بنویس

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
خودتو ناراحت نکن عزیزم حتما شرایط مالی خوبی نداره شوهرتون هر موقع شرایط فراهم شد اون موقع برو 

آخه میدونم اینا همش بهانه میخاد آخرشم منو نفرسته 

چرا ندن؟؟الان میریزن واسه ما  قسطی قبول نمیکنه آموزشگاه باید نقد بدی

کی برات ریختن ؟؟تموم شد آخرین باریارانه دوماه ریختن دگه میشه کالابرگ

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖