2777
2789
عنوان

گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 44 پست
هزینش ۲ میلیون ۳۲۰ تومنه . ۱۰۰ تومن  قبل ازمون  ایین نامه گرفتن ۴۰ تومن هم برا کتاب  ...

چرا من 1200 دادم🤔 الانم هفته دیگه میخام برم آزمون با افسر

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میدونم اینا همش بهانه میخاد آخرشم منو نفرسته 

مطمئن باش به وقتش میری میگن پول شاخ مرداست هر وقت شاخ دار شد بدون ناراحتی میری گواهینامه تو میگیری 

از شهریور سال ۱۳۹۷زندگی نکردم ...
اگه هزینه کردن سخته براتون بچه می خواین چکار اون که هزینه هاش هزاربرابره

خب میگم ک برای من بهانه میاره میخام هر جور شده راضیش کنم برم چون دست من نیس ک اگه باردار بشم دگ میمونه نمیشه برم 

تو نون بنداز تو دریا...ماهی ندونه ...خداکنه میدونه ...♡
چرا ندن؟؟الان میریزن واسه ما  قسطی قبول نمیکنه آموزشگاه باید نقد بدی

میتونی تو دو مرحله پرداخت کنی .اول برای کلاس تئوری که الان انلاین برگزار میشه و بعدش وقتی امتحان دادی .هزینه کلاس عملی رو بدی .

حتما برو 

چون قراره از ماه دیگه افزایش قیمت زیادی داشته باشه 

هزینش ۲ میلیون ۳۲۰ تومنه . ۱۰۰ تومن  قبل ازمون  ایین نامه گرفتن ۴۰ تومن هم برا کتاب  ...

پول تو جیبی کجایه خواهر 

اصن بهم پول نمیده 

من چقدر بدبختم آخه 

هزینه اموزشگاه الان ۱۷۰۰ شده

هفته قبل دوستم 1200 ثبت نام کرد

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
وایییی کاش منم داشتم 😔😔😔😔😔

چیز مهمی نیس که بخاطرش ناراحت بشی ما خودمون الان بدهی داریم خودم کارت یارانه رو دادم شوهرم .باشوهرت کنار بیا .الان اوضاع خیلی بده .بعدا هم میتونی گواهینامه بگیری 

یعنی منم مامان میشم 😔

واقعا....!!!!کی گفته 

همه میدونن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برا گواهینامه همیشه وقت هس ناراحتش نباش  یسریا ۳۰،۴۰ سالشونه حتی بیشتر اونموقع تازه میان ثبتنا ...

خب الان ذوقشو دارم بعد ک پیر شدم با چند تا بچه چه فایده داره اخه 

بعدم شهر ما قسطی نمی‌کنند من پرسیدم باید یک جا بدی نقد 

میتونی تو دو مرحله پرداخت کنی .اول برای کلاس تئوری که الان انلاین برگزار میشه و بعدش وقتی امتحان داد ...

اگه بزاره برم ک من از خدامه اما چه حیف