2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ربط چندانی ب سرطان نداره ولی خب میگن هرکی زگیل داره ب احتمال زیاد ایدز هم داره فک نکنم مشکلی پیش ...

ن جونم ایدز کجا بود نگید این حرفارو بنده خدا میترسه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضی نوعاش خطرناکه دیگ زایمانتو باید سز کنی و هر سری چکاب وازمایش و...ک ب رحم نرسه و بعضی نوعاش خیلی خطریه 

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

ببخشيد خانوما زگبل تناسلي يعني كجا زگيل در بياد دقيقا؟؟؟؟؟بعد قسمت تناسلي باشه چطوري دفع ميشه زگيل ؟؟؟؟

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
چرا زگیل گرفتین؟ نا نگران نباشین

چند ساله هس. من فکر میکردم خال گوشتیه. الان ب زگیل شک کردم. از شوهرمم خیالم راحته. نمیدونم از کجا. الان باردارم روزا برام زهر شده. یعنی ممکنه بعدها سرطان باشه؟

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
چند ساله هس. من فکر میکردم خال گوشتیه. الان ب زگیل شک کردم. از شوهرمم خیالم راحته. نمیدونم از کجا. ا ...

اره سرطان دهانه رحم 

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
نه ربط چندانی ب سرطان نداره ولی خب میگن هرکی زگیل داره ب احتمال زیاد ایدز هم داره فک نکنم مشکلی پیش ...

پارسال تو چکابا ایدز هم بود خداروشکر منفی بود

زگیل تناسلی درمان قطعی نداره یعنی اگر یکبار بگیری دیگه تا آخر عمر ویروس تو بدن هست ولی ضایعاتش درمان میشه و اگر سیستم ایمنی ضعیف نشه ضایعات برنمیگردن . کسایی که زگیل تناسلی داشتن باید سزارین کنن چون موقع خروج نوزاد از کانال رحم ترشحات مادرو ضایعات رو ممکنه ببلعه و بیماری پاپیلوماتوز حنجره بگیره یعنی حنجرش درگیر بشه ولی سزارین این اتفاق نمیوفته 

من گرفتم رفع شد.ن بابا الکی بزرگش میکنن باید زود مداوا کنی ک پخش نشه

چه مدت رو بدنتون بود؟ چندتا بود؟ یعنی الان ویروسش تو بدنتون نیس؟

چند ساله هس. من فکر میکردم خال گوشتیه. الان ب زگیل شک کردم. از شوهرمم خیالم راحته. نمیدونم از کجا. ا ...

باید نمونه برداری کنید 

حدودا ۱۰۰ نوع هست 

که ۴ نوعش باعث سرطان رحم میشه

اگه زگیل باسه باید آمپول گاردسیل تزریق کنید 

و فریز هم انجام میدن 

الهی گاهی نگاهی