منم يكي دارم الان نگرانم كرده منم فكر ميكردم خاله اما زايمان طبيعي انجام دادم مشكلي نداشت تست كامل هم دادم هيچ مشكلي نداشتم حتي تست پي سي ار (سرطان دهانه رحم)هم دادم منفي بود
حالا نميدونم چطوري از بين ببرمش چون هم روم نميشه برم دكتر ك ليزر كنه برام همم اينكه ميترسم چيزي بزنم بهش خب جاي حساسيه بدبختي
نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
همه جا نوشته ک زگیل تناسلی رابطه مستقیم با ایدز داره
اون واسه کسیه که زگیل داره و با کسای زیادی رابطه برقرار میکنه و حین رابطه اون زگیل ها خون میاد، از راه خون ایدز منتقل میشه، تازه اگه اون آدما ایدز داشته باشن
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
منم يكي دارم الان نگرانم كرده منم فكر ميكردم خاله اما زايمان طبيعي انجام دادم مشكلي نداشت تست كامل ه ...
من دوران عقدم گرفتم ی دفه دیدم چند تا چیز گوشی دور مقعدم هس رفتم دکترگفت زگیله خلاصه امپول زدم و ی دارو ساختنی قوی بود خود داروخونه داشت زدم اونقد قوی بود ک ی مقدارش ک ب پوست اطرافش مالیده شد کلا پوستمو سوزوند عین اسیدبود خدا روشکر شوهرم نداشت ما چند روز قبلش مسافرت میرفتیم چند تا دسشویی تو پمپ بنزین بود ررفتم از اونجا گرفتم دیگه هیچ وقت پامو دسشویی عمومی نذاشتم الانم چند سال گذشته خداروشکر خبری نیس
چطوری فهمیدید داخل واژن بود چه شکلیه بزرگه یا کوچیک با دست احساس میشه؟؟
ن ن داخل واژن نيست
كشاله ران داخل پا كنار خط سوراخ واژن
يعني داخل واژن نيست كنار خط كتاريخ واژنه بله كامل مشخصه اندازش هم اول خيليييي كوچيك بود مثل ي خال اما الان يكم بزرگ تر شدي قبلا دست ميكشيدم ب پوست مشخص نبود اما الان برامده شده
نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋