2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازه نزديك واژنه اما ن داخلش  تست پي سي ار همون معاينه داخلي ميكنن و ي ترشحي رو حاج ميكنن و اون ...

مال منم سه چهار سانتی از واژن فاصله داره. نزدیک ۳ساله هس. ولی چه میدونسم زگیل تناسلیم وجود داره.

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..

شما اگر الان باردار نیستی و ضایعات داری برو یه مرکز شناسایی زگیل نمونه برداری کنن نوعشو بفهمن نوع ۱۱ و ۶ خطرناک نیست نوع ۱۶ و ۱۸ و ۳۳ خطرناکه و باید هر سال از نظر تغییر شکل رحم بررسی بشه تا هر وقت ضایعات فعال بشن سریع دارو مصرف بشه که خدا نکرده سرطان رحم دچار نشه. 

من شنیدم زگیل تناسلی به خاطر رابطه حین پریود ایجاد میشه درسته؟

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
همه جا نوشته ک زگیل تناسلی رابطه مستقیم با ایدز داره

کجا نوشته؟چرا حرف الکی میزنید.تو هیچ سایت و کتاب و دکتری این حرف رو نزدن.مطالعه نداشتید چرا نظر الکی میدید.اچ پی وی با اچ آی وی خیلی فرق داره دو نوع ویروس مختلفه که هیچ ربطی به هم ندارن.اگه اینجوری بود که چنددرصد بالا از مردم دنیا ویروس اچ پی وی رو دارن و بعضیاشون خبر ندارن بعضیاشون ضایعه زدن خبردار شدن که ناقلن همه اونا ایدز دارن؟؟پس اینحوری دیگه هیچ کس نباید رابطه جنسی داشته باشه چون احتمالش هست ایدز بگیره.اینا یه مشت حرفه الکیه هرکی هم اینو به شما گفته یه کلاسم سواد نداشته

کجا نوشته؟چرا حرف الکی میزنید.تو هیچ سایت و کتاب و دکتری این حرف رو نزدن.مطالعه نداشتید چرا نظر الکی ...

بیا منو بخور

گفتم اونایی ک رابطه نامشروع و با چندنفر رابطه دارن احتمالش هست ک ایدز هم داشته باشن نگفتم ک همه 

بیا منو بخور گفتم اونایی ک رابطه نامشروع و با چندنفر رابطه دارن احتمالش هست ک ایدز هم داشته باشن نگ ...

آروم باش عزیزم.من حرفتو اصلاح کردم نه شما گفتی میگن هرکی زگیل داره ایدزم داره.الان همه پسرا قبل ازدواج با ده تا زن و دختر رابطه داشتن همشون ایدز دارن؟ایدز به این راحتیا نیست ولی زگیل به راحتی هست

ببخشید،مگه دستشویی فرنگی بود؟؟اگه ایرانی بود از اونم مگه زگیل انتقال پیدا میکنه؟

استفاده از شلنگ دسشویی و باز و بست کردن شیر اب بالاخره طهارت ک میگیری دست میکشی ب خودت

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40