2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 67 پست
من انجام دادم اره یه پد بزاز کیفت عزیزم من ماه بعدش باردار شدم اما متاسفانه کرونا گرفتم و سقط شد🥲🥲

اخی عزیزم.عمرش بدنیانبوده نگران نباش بازم باردارمیشی انشالله این یکی رو سالم بغل بگیری.میتونم جای نوار کاپ بزارم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن بابا کاری نمی کنه که خونریزی کنی در حد همون خون ابه شااااید من سه بار عکس رنگی گرفتم خونریزی ندا ...

عه پس خوبه.باورمیکنی فقط نگران نواربهداشتیشم؟اصلانگران دردش نیستم چون من زیاااد درد پریودی کشیدم ک کارم ب بیمارستانم کشیده.احساس میکنم دردش خیلی کمه

اخی عزیزم.عمرش بدنیانبوده نگران نباش بازم باردارمیشی انشالله این یکی رو سالم بغل بگیری.میتونم جای نو ...

بخدا نمیدونم من رویان انجام دادم اونجا بهم گفتن قبل اینکه بری داخل میگن قرص هم میخری یکی قبل عکس میخوری یکی هم دو ساعت بعدش اینا فک کنم برا عفونت...سعی کن نوار بهداشتی ببری چون دهانه رحمو باز میکنن بهتره چیزی داخلش نکنی البته همون نوار بهداشتیم زیاد کثیف نمیشه که در حد لکه قهوه ای 

بخدا نمیدونم من رویان انجام دادم اونجا بهم گفتن قبل اینکه بری داخل میگن قرص هم میخری یکی قبل عکس میخ ...

کاپ ک داخل رحم نمیره تو واژن گذاشته میشه.اصلا نزدیک رحمم نمیشه.قرص روالان میخورم واس اینکه اگه عفونتی دارم خوب شه خود دکتر برام نوش.۱۰عدد

کاپ ک داخل رحم نمیره تو واژن گذاشته میشه.اصلا نزدیک رحمم نمیشه.قرص روالان میخورم واس اینکه اگه عفونت ...

میدونم منظور چیزی نزار دیگه چون خیلی حساسه کلی بتادین میزنن بهت حتی حق نداری خودت دستتو برنی به خودت چندین رو اجازه رابطه نداری..بازم اونجایی که میری بپرس..از الانم خودتو تقویت کن انشالله به زودی خبر بارداریتو میایی میگی😘  

میدونم منظور چیزی نزار دیگه چون خیلی حساسه کلی بتادین میزنن بهت حتی حق نداری خودت دستتو برنی به خودت ...

درسته حق باتوعه.پس نوارمیزارم.انشالله توروخدادعاکن برام.انشالله بیام اینماه خبرشوهمینجابدم