2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

484 بازدید | 67 پست

سلام بچه ها.یکسالونیمه تو اقدامم هنوز باردارنشدم۳دوره هم داروخوردم باز جوابی نگرفتم.دکتربرام عکس رنگی نوشته امروزپریودشدم حالاتااین پریودم تموم شه بعدش برم براعکس.بایدنواربهداشتی ببرم باخودم؟من کاپ قائدگی استفاده میکنم میتونم همونو جای نواربهداشتی بزارم؟یاحتمابایدنوارببرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی جواب سونو و آزمایشات چی بود؟آزمایش روز سوم‌پری و هم دادی؟؟

روزسوم ن.اماتوسونوم یکسال پسش گف کیست دارم بعد دلروخوردم و وزنمو کم کردم کیستم ازبین رف.آزمایش قبل بارداریم دادم گف تیروئیدت کم کاره ک قرص میخورم.تنبلی تخمدانم دارم ک دارو میخورم براش.دیگه عکس رنگی نوش برام.خداکنه بارداربشم منم اینقدر دعا کردم و نذر کردم.اماهرچی خدابخوادهمونه.راضیم ب رضای خدا

من نوار نبرده بودم خودشون گاز استریل دادن، یکم لک بینی در حد نوار نیس

عه.خداکنه منم اینطورباشم حالاواس اطمینان نواری میبرم باخودم.درد دلش عکس رنگی؟من آستانه دردم خییییلی زیاده اما وقتی برسه ب اوجش خیلی بد دادوبیدادمیکنم.هردوره بادردپریودمیشم.میگن دردش شبیه پریوده اگه شبیهشه ک قابل تحمله برامن

روزسوم ن.اماتوسونوم یکسال پسش گف کیست دارم بعد دلروخوردم و وزنمو کم کردم کیستم ازبین رف.آزمایش قبل ب ...

من فعلا آزمایش روز سوم و دادم.‌سونو روز ۱۳ مونده. خدا کنه جواب بگیرم.‌منم یکساله اقدامم

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
عه.خداکنه منم اینطورباشم حالاواس اطمینان نواری میبرم باخودم.درد دلش عکس رنگی؟من آستانه دردم خییییلی ...

من خیلی سوسول و کولی ام ولی باور کن دردش در حد اینکه که انگاری پریود میشی همین اونم پنج دقیقه بیشتر طول نمی کشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
من خیلی سوسول و کولی ام ولی باور کن دردش در حد اینکه که انگاری پریود میشی همین اونم پنج دقیقه بیشتر ...

خوب شما احتمالا لوله ها باز بودن. اگه بسته باشه درد داره

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست