2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه پس خوبه.باورمیکنی فقط نگران نواربهداشتیشم؟اصلانگران دردش نیستم چون من زیاااد درد پریودی کشیدم ک ک ...

درد شدیدش در حد یک دقیقه ست 

مثل پریودی ولی خیلی شدیدتر

غیر قابل تحمل نیست

انشالله که تتیجه بگیری گلم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من دوتا سقط بارداری پوچ داشتم همسرم بشدت مشکل داشت ولی باهمون اوضاع خرابش دوبارسریع باردارشدم،الان ی ...

شاید به عکس رنگی برو خیالت راحت باشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
درد شدیدش در حد یک دقیقه ست  مثل پریودی ولی خیلی شدیدتر غیر قابل تحمل نیست انشالله که تتیجه ...

مرسی عزیزم انشالله.میگم‌صاید چسبندگی داشته باشم.آخه آدمیم ک۲۴ساعته فست فودمیخورم و چیپس وپفک

مرسی عزیزم انشالله.میگم‌صاید چسبندگی داشته باشم.آخه آدمیم ک۲۴ساعته فست فودمیخورم و چیپس وپفک

خب کمتر بخور جان من  

عزیزم اینا که گفتی کبدو داغون می کنه چسبندگی نمیاره

چسبندگی فقط و فقط از عفونت های مکرر ایجاد میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮