2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 67 پست
اره عزیزم شهریور99 عکس رنگی گرفتم بهمن 99 حامله شدم، الانم دخترم هفت ماهشه 

بعد بارداری اول گرفتگی لوله داشتین؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عه چه جالب. زنداداش من آستانه دردش خیلی بالاست میگفت خیلی درد کشیده. ولی تحمل کرده بود. اونم بسته بو ...

من جای خوب رفتم خیلی تعریفشو شنیده بودم واقعا هم کارش عابی بود خیلی دلسوزه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیییزم.انشالله زیرسایه پدرومادربزرگ شه.خوشبحالت برامنم دعاکن توروخدا.انشالله منم دختردارشم.البته دخ ...

ممنون عزیزم انشالله به زودی مامان میشی، من با کلی مشکل بدون دارو و دکتر دو تا بچه دارم پس تو هم میشب نگران نباش، تازه من یه لوله دارم لوله دیگه ام رو از دست دادم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
خوب شما احتمالا لوله ها باز بودن. اگه بسته باشه درد داره

من سه ماهه اقدامم،چون بعد هفت سال اقدام کردم همون ماه اول عکس گفتم بنویسه.

لوله هام الحمدالله باز بود و همه چیز اوکی،ولی به حدی درد داشتم تموم ساختمون گذاشتم رو سرم 

قبلش شیاف،و قرص مسکن خورده بودم اما درد رو داشتم

اگه قصدت بارداریه ی روز درمیان اقدام کن مگه اینکه جنسیت برات مهم باشه

نه جنسیت مهم نیس.تا چندم سیکل اقدام داشته باشم؟؟!

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واس وقتی ک کارش تموم شد میگم.میگم خونریزی نداشته باشم تاخونه

ن بابا

کاری نمی کنه که خونریزی کنی

در حد همون خون ابه شااااید من سه بار عکس رنگی گرفتم خونریزی نداشتم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اصلاح سبک تغذیه و خواب کن اصلا مواد کارخانه ای نخور، همه چی خونگی بخور حتی رب سوسیس کالباس ابمیوه صن ...

همه چي رو كه حذف كردي چي بخوره😂

به زودی ظالم از بین خواهد رفت و شادی در راه است❤️

نه جنسیت مهم نیس.تا چندم سیکل اقدام داشته باشم؟؟!

والامنم اولین بار کیت تخمک گذاری گذاشتم و فهمیدم۲۰ام سیکل تازه تخمک گذاریمه.واس همین از وقتی پاک میشم ی روز درمیون اقدام دارم تا پریودشم

بعد بارداری اول گرفتگی لوله داشتین؟

نازایی ثانویه داشتم سه سال بود جلوگیری نداشتم ولی حامله نمی شدم تا رفتم عکس رنگی که بعد چند ماه حامله شدم، الان پسرم هفت سالشه دخترم هفت ماهشه، از سه سالگی پسرم جلوگیری نداشتم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نازایی ثانویه داشتم سه سال بود جلوگیری نداشتم ولی حامله نمی شدم تا رفتم عکس رنگی که بعد چند ماه حامل ...

من دوتا سقط بارداری پوچ داشتم همسرم بشدت مشکل داشت ولی باهمون اوضاع خرابش دوبارسریع باردارشدم،الان یکسال بعدازعمل واریکوسلش باردارنمیشم نکنه لوله هام گرفته بعد سقط

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر