دخترم امروز یه اتفاقی افتاد واسش ..یه وسیله ای افتاد رو پاش من کنارش نبودم با گریش متوجه شدم .پسرم میگه میله افتادرو پاش .بعد اروم شدنش پاشو میزاشت زمین راه میرفت ولی الان که خوابیده انگار بیقراره ..غروب این اتفاق افتاده ممکنه پاش مو برداشته باشه .دل تو دلم نیس نمیدونم چیکار کنم
راه میتونست بره یعنی بدون مشکل؟ فردا بیدار شد ازش بپرس اگه درد داشت ببر دکتر عکس بگیر
اره تقریبا دستشویی بغل کردم بردم اما به در دستشویی که رسیدم خودش راه رفت نشست .بعدشم توی اتاق با خواهر و برادرش بازی کرد راه میرفت تقریبا اما فقط پاشنه ی پاشو میزاشت زمین .میله افتاده روی پاش ..کبود نشده یه کوچولو ورم کرده ..اما اون میله خیلی سنگیه .نمیدونم چجوری افتاده ..من ندیدم پسرم میگه نمیدونم چجورو چقدر ضربه وارد شده
سلام عزیزم امیدوارم برای دختر گلتون مشکلی پیش نیومده باشه، اما برای اطمینان اگر امکانش هست حتما به پزشک مراجعه کنید، علایم من یکی درد زیاد بود، امکان بلند شدن نداشتم و پا ورم زیادی کرده بود
اره تقریبا دستشویی بغل کردم بردم اما به در دستشویی که رسیدم خودش راه رفت نشست .بعدشم توی اتاق ...
ان شاالله که چیزی نشده. من یه بار انگشت پام ترک خورد یه بار دستم من همون موقع رفتم و اتل و گچ گرفتن ورمم نکرد یه بارم مچ دستم از جا درمد اون خیلی دردش بد بود و ورم داشت. در هر صورت صبح بیدار شه مشخص میشه.