2777
2789

ببین استخونای ریز زیاد داره پنجه پا،برا اطمینان حتما ببرش دکتر،بری اورژانس بیمارستان همین الانم عکس میگیرن،اگه نه که مسکن بده تا صبح ببین چی میشه بعد دکتر ارتوپد پیدا کن ببر شایدم اصلا عکس نیاز نباشه همینطوری بگه چیزیش نیست،ان شاالله که طوری نیست عزیزم

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  
ان شاالله که چیزی نشده. من یه بار انگشت پام ترک خورد یه بار دستم من همون موقع رفتم و اتل و گچ گرفتن ...

بابا بچه های من سه تان این پسرم ماشالله بزرگتره مثلا هر دو دوقلوها  دوبار حین بازی دستشون در رفته که مقصر پسرم بوده ..تجربه ی در رفتن داشتیم 

ترک تجربه نداشتم نمیدونم چیجور میشه 

دعا کن چیزیش نباشه طفلک بچم خیلی ضعیفه و بی جونه

الانم خوابیده خیلی بی قراری میکنه  

کاش همه چی درست بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین استخونای ریز زیاد داره پنجه پا،برا اطمینان حتما ببرش دکتر،بری اورژانس بیمارستان همین الانم عکس ...

میبرم حتما امشب یه جور سر کنیم ..الان کسی نیس اون دوتا بچمو پیشش بزارم نمیتونم برم 

کاش همه چی درست بشه

میبرم حتما امشب یه جور سر کنیم ..الان کسی نیس اون دوتا بچمو پیشش بزارم نمیتونم برم 

ان شاالله که تا صبح خوب خوب بشه،من یه باری انگشتم شکستگی پیدا کرده یادمه اشکم همینطور میرفت،اصلا دردش قابل تحمل نیست،ضربه خورده کوفته شده درد داره یه مقدار احتمالا

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  

فقط تو انتخاب دکتر دقت کنید. من پدر بزرگ 80 سالمو دکتر محمدرضا مقیمی جراحی شکستگی لگن کردن، خیلی خوبه حالشون، عین 60 ساله ها راه میره. اما دوستم پدر بزرگشو پیش یه دکتر دیگه عمل کرد، بنده خدا زمین گیر شدن، شماره دکترو میذارم 09123838809