2777
2789
کبود میشه و اولش دردناکه ولی بعد بی حس میشه

دخترم امروز یه اتفاقی افتاد واسش ..یه وسیله ای افتاد رو پاش من کنارش نبودم با گریش متوجه شدم .پسرم میگه میله افتادرو پاش .بعد اروم شدنش پاشو میزاشت زمین راه میرفت ولی الان که خوابیده انگار بیقراره ..غروب این اتفاق افتاده ممکنه پاش مو برداشته باشه .دل تو دلم نیس نمیدونم چیکار کنم 

کاش همه چی درست بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ورم خیلی زیاد،کبودی،خیلی درد داره نمیتونه تکونش بده،

اگه شک داری حتما ببر دکتر عکس بگیره

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  

ببین الان بهش استامینوفن بده اگه خوابه اگه بیداره بهش بگو راه بره اگه ننونست یا درد شدید داشته باشه احتمالا مو برداشته خودت یه تخم مرغ با زردچوبه ودارچین مخلوط کن به پاش بزن خیلی خوبه

چند وقتشه؟

نمیتونه درد رو بگه؟

اگه زیر دو ساله شاید به اون مربوط نیست بیقراریش،ببین به پاش دست میزنی واکنش نشون میده؟

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  
راه میتونست بره یعنی بدون مشکل؟ فردا بیدار شد ازش بپرس اگه درد داشت ببر دکتر عکس بگیر

اره تقریبا دستشویی بغل کردم بردم اما به در دستشویی که رسیدم خودش راه رفت نشست .بعدشم توی اتاق با خواهر و برادرش بازی کرد راه میرفت تقریبا اما فقط پاشنه ی پاشو میزاشت زمین .میله افتاده روی پاش ..کبود نشده یه کوچولو ورم کرده ..اما اون میله خیلی سنگیه .نمیدونم چجوری افتاده ..من ندیدم پسرم میگه نمیدونم چجورو چقدر ضربه وارد شده 

کاش همه چی درست بشه

سلام عزیزم امیدوارم برای دختر گلتون مشکلی پیش نیومده باشه، اما برای اطمینان اگر امکانش هست حتما به پزشک مراجعه کنید، علایم من یکی درد زیاد بود، امکان بلند شدن نداشتم و پا ورم  زیادی کرده بود

چند وقتشه؟ نمیتونه درد رو بگه؟ اگه زیر دو ساله شاید به اون مربوط نیست بیقراریش،ببین به پاش دست میز ...

۵سالشه میگه درد میکنه ..پام😢

یه کوچولو یه قسمت ورم کرده ولی کبود نشده

کاش همه چی درست بشه

سلام عزیزم امیدوارم برای دختر گلتون مشکلی پیش نیومده باشه، اما برای اطمینان اگر امکانش هست حتما به پ ...

مرسی عزیزم این ورم بعد چند مدت تیجاد شد پای دختر من خیلی کم ورم کرده شاید شما ببینید متوجه نشید .ممکنه فردا صبح ورمش بیشتر بشه

کاش همه چی درست بشه

اره تقریبا دستشویی بغل کردم بردم اما به در دستشویی که رسیدم خودش راه رفت نشست .بعدشم توی اتاق ...

ان شاالله که چیزی نشده. من یه بار انگشت پام ترک خورد یه بار دستم من همون موقع رفتم و اتل و گچ گرفتن ورمم نکرد یه بارم مچ دستم از جا درمد اون خیلی دردش بد بود و ورم داشت. در هر صورت صبح بیدار شه مشخص میشه.

ببین الان بهش استامینوفن بده اگه خوابه اگه بیداره بهش بگو راه بره اگه ننونست یا درد شدید داشته باشه ...

نمیزاره غروب هر کاری کردم نزاشت .حالا فردا ببینم چه خاکی باید به سرم بریزم .میگه از تخم مرغ چندشم میشه 

کاش همه چی درست بشه

مرسی عزیزم این ورم بعد چند مدت تیجاد شد پای دختر من خیلی کم ورم کرده شاید شما ببینید متوجه نشید .ممک ...

خواهش میکنم، برای من حدود یک ساعت بعد از حادثه ورم زیادی ایجاد شده بود و کاملا مشخص بود، امیدوارم دختر گلتون سلامت باشن و مشکلی پیش نیومده باشه