2777
2789
عنوان

‌دخترا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 41 پست
عززیزم سریع از اون سایت خارج شو و دیگه هیچ وقت هم سراغش نرو حیفه دختری به پاکی و بانجابتی تو نییت؟!

بخدا از خودم انگار بدم اومده دیشب یهو آهنگ سلام فرمانده گوشو دادم عین دیونه ها گریه میکردم

دقیقا تازه خودش بریده دوخته رل چی اون میگه منم همینو گفتم گفت اشتباه فکر میکنی ولی نمیخوام میخوام پا ...

تمومش کن اگه خودت رو دوست داری درست هم افت میکنه خونوادت بفهمن هم شایددیدگاهشون نسبت بهت عوض شه اگه حساس باشن رواین چیزا.سنت اصلا مناسب نیست 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا از خودم انگار بدم اومده دیشب یهو آهنگ سلام فرمانده گوشو دادم عین دیونه ها گریه میکردم

فقط اراده ت رو قوی کن و عزمت رو جزم از اون سایت خارج شو،اگه ادامه بدی دیگه زشتی این کار برات از بین میره و کم کم از عفت و نجابتت فاصله میگیری.

اول خدا           اخر خدا

هرچی پسرها بگن دروغ محضه ،فقط میخوان سوءاستفاده کنن ازدخترها  ،اصلاهم دلشون نمی شکنه ،چون دخترای ساده احساساتی دیگه هستن که جانشین کنن ،عاقلانه فکرکنین ،هیچ مدرکی هم دستشون ندیدشماروبترسونن باج بگیرن ،ابدا واصلاهم باهاشون جای خلوت وخونه نرین ،چندسال پیش بعدازدوستی طولانی پسره ب دخترکه تازه دانشجوهم بودگفت بیاببرمت مامانم توروببینه برای ازدواج،بردش دختربیچاره روتوخونه ای که چندین نامردکارگرساختمانی منتظرش بودن همه تجاوزکردن وآخرشم چون گفت برم بیرون شکایت میکنم سرشوبریدن ،به قرآن صدای جیغ هاش والتماساش که توفیلم دیدم هنوزم توسرمه وقلبموب دردمیاره ،همونکه مجبورش میکنن باآهنگ خوشگلابایدبرقصن برقصه ..الان فکرکنم کلیپش سخت پیدابشه

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

اصن حالت خوبه عزیزم؟

قصد مسخره کردن ندارما،ولی شما خیلی بیش از حد ساده و گیجی😐

کی با چن تا جمله نوشتن عاشق میشه و رل میزنه؟😐

میخوای چت کنی بکن ولی این بازیا رو درنیار تو رو خدا😐😐

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤