dokhtar_zemestab83 مدیر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 3177 عنوان دخترا میاین | مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 41 پست سلام راستش من دختریم که با 17 سال سن یهبارم دوست پسر رل نداشتم اصلا همیشه سنگین رفتم اومدم بعد یه بار دوستم گفت سایت هست دوست میشن دختر پسرهاست بیا بریم آغا گذشت تا من بعد چندسال رفتم یه پسره پیام داد منم مثل همیشه سنگ تلخ... 1401/03/03 | 13:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtar_zemestab83 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 3177 عززیزم سریع از اون سایت خارج شو و دیگه هیچ وقت هم سراغش نرو حیفه دختری به پاکی و بانجابتی تو نییت؟! بخدا از خودم انگار بدم اومده دیشب یهو آهنگ سلام فرمانده گوشو دادم عین دیونه ها گریه میکردم
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 57915 دقیقا تازه خودش بریده دوخته رل چی اون میگه منم همینو گفتم گفت اشتباه فکر میکنی ولی نمیخوام میخوام پا ... تمومش کن اگه خودت رو دوست داری درست هم افت میکنه خونوادت بفهمن هم شایددیدگاهشون نسبت بهت عوض شه اگه حساس باشن رواین چیزا.سنت اصلا مناسب نیست خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
لیموجنوب عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 3056 بخدا از خودم انگار بدم اومده دیشب یهو آهنگ سلام فرمانده گوشو دادم عین دیونه ها گریه میکردم فقط اراده ت رو قوی کن و عزمت رو جزم از اون سایت خارج شو،اگه ادامه بدی دیگه زشتی این کار برات از بین میره و کم کم از عفت و نجابتت فاصله میگیری. اول خدا اخر خدا
1370خداهمراهتان عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 5145 هرچی پسرها بگن دروغ محضه ،فقط میخوان سوءاستفاده کنن ازدخترها ،اصلاهم دلشون نمی شکنه ،چون دخترای ساده احساساتی دیگه هستن که جانشین کنن ،عاقلانه فکرکنین ،هیچ مدرکی هم دستشون ندیدشماروبترسونن باج بگیرن ،ابدا واصلاهم باهاشون جای خلوت وخونه نرین ،چندسال پیش بعدازدوستی طولانی پسره ب دخترکه تازه دانشجوهم بودگفت بیاببرمت مامانم توروببینه برای ازدواج،بردش دختربیچاره روتوخونه ای که چندین نامردکارگرساختمانی منتظرش بودن همه تجاوزکردن وآخرشم چون گفت برم بیرون شکایت میکنم سرشوبریدن ،به قرآن صدای جیغ هاش والتماساش که توفیلم دیدم هنوزم توسرمه وقلبموب دردمیاره ،همونکه مجبورش میکنن باآهنگ خوشگلابایدبرقصن برقصه ..الان فکرکنم کلیپش سخت پیدابشه انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
dokhtar_zemestab83 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 3177 هرچی پسرها بگن دروغ محضه ،فقط میخوان سوءاستفاده کنن ازدخترها ،اصلاهم دلشون نمی شکنه ،چون دخترا ... مرسی از حرفاتون
dokhtar_zemestab83 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 3177 فقط اراده ت رو قوی کن و عزمت رو جزم از اون سایت خارج شو،اگه ادامه بدی دیگه زشتی این کار برات از بین ... چشم🤍
مریمیی_لپگلی عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 2047 اصن حالت خوبه عزیزم؟قصد مسخره کردن ندارما،ولی شما خیلی بیش از حد ساده و گیجی😐کی با چن تا جمله نوشتن عاشق میشه و رل میزنه؟😐میخوای چت کنی بکن ولی این بازیا رو درنیار تو رو خدا😐😐 نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
dokhtar_zemestab83 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 3177 اصن حالت خوبه عزیزم؟ قصد مسخره کردن ندارما،ولی شما خیلی بیش از حد ساده و گیجی😐 کی با چن تا جمله ن ... خاهر من کی گفتم رل اون میگه من حرفی نزدم
مریمیی_لپگلی عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 2047 خاهر من کی گفتم رل اون میگه من حرفی نزدم میدونممیگم چرا به خاطر حرف بیخود اون خودتو مضطرب میکنی نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
dokhtar_zemestab83 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 3177 میدونم میگم چرا به خاطر حرف بیخود اون خودتو مضطرب میکنی آره بخدا نمیدونم چرا💔
dokhtar_zemestab83 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 3177 میدونم میگم چرا به خاطر حرف بیخود اون خودتو مضطرب میکنی گیر داده عکس بفرست نمیدونم شماره بده منم هربار پیچوندم
مریمیی_لپگلی عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 2047 گیر داده عکس بفرست نمیدونم شماره بده منم هربار پیچوندم اصلا محل نده باباجدی نگیر اینا رو نه مریمم نه لپ گلی/💍❤