سلام راستش من دختریم که با 17 سال سن یهبارم دوست پسر رل نداشتم اصلا همیشه سنگین رفتم اومدم بعد یه بار دوستم گفت سایت هست دوست میشن دختر پسرهاست بیا بریم آغا گذشت تا من بعد چندسال رفتم یه پسره پیام داد منم مثل همیشه سنگ تلخ...
برای روستایی تو یکی شهران میگه 5دقیقه باشهر راهشه بعد بعد هفت سال دوستی میره خاستگاری بابا دختره میگه من دخترمو بت نمیدم درس خوندش ولی میره کارگری چون کار گیرش نمیاد آغا اینا بهم میزنن میگذره بعد برام گفتو میگفت هنوز عکساشو دارم فلان
بعد گفت من ازت خوشم اومده منم جوری هستم که عشق عاشقی اعتقاد ندارم تهش چرته چرت گفت من ازت خوشم اومده همشم دعوا میکردیم گیر داده بود من عکس بدم یا ویس منم میگفتم نه عمرن
آغا بعدسرهمین عکس دعوا شد من رفتم یکماه بعد باز رفتم بیصاحب اين سايت معتادی داره بعد شدو دوباره پیم داد ولی همش دعوا هست میگه شماره بدم یا عکس منم اصلا اهل دوستی نیستم گفت ما رلیم بچها من چندشم میشه از اين حرفا ولی نمیتونم بگم میترسم ولکنم برم دلش بکشنه گیر داد عکس بفرستم منم هی میپیچونمش
گفتم هفته دیگه بچها بعد یه پسره مزاحم شد اونم اين پسر چه فوش هایی میده همش مثبت 18 یعنی نمیدونید قیافش کپی کره ای هاست آنقدر گفت من یه ویس دادم اونم چیز خاسی نگفتم بچها عذاب وجدان دارم نکنه خدا نگام نکنه نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭خيلي درددل میکنه از خانوادش از خودش منم گفتم ولی واقعا شرایطش بده