2777
2789
عنوان

‌دخترا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 41 پست
ولشکن دیگم نرواون سایته این کارا بیهودست واسه سرگرمی فقط نه دختراکه احساسشون درگیرمیشه 

باورت میشه از 8میره سر کار تا 12 باز دومیره تا 8 بیچاره میگه هیچوقت از بابام پول نگرفتم رشتش عمران ولی کارگری میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باورت میشه از 8میره سر کار تا 12 باز دومیره تا 8 بیچاره میگه هیچوقت از بابام پول نگرفتم رشتش عمران و ...

اولش دلسوزیه بعددلبستگی وبیچارگی بیخیالش شو 

خودت میدونیی اما خب به عنوان یه دوست میگم 

لایک نکن 
بعد گفت من ازت خوشم اومده منم جوری هستم که عشق عاشقی اعتقاد ندارم تهش چرته چرت گفت من ازت خوشم اومده ...

کدوم سایت ؟

آقای قاضی ! اتفاقا همونی که به روش نمیاره بیشتر از همه حواسش بهت هست 🚭 وقتی با برخورد سنگینم سبکت میکنم ؛ بفهم که غرورم و بیشتر از تو دوس دارم ؛ نباید اون و نشونه میگرفتی ! 😊💘 فاتحه بخون برای پدرم که خیلی دوستش دارم 🔮💜
یهو آدمه یهو چنان فوش میده میگه بخاطر اون گذشته لعنتی اینجوری شدم بچها بگین چیکار کنم میترسم

از چی میترسی کات کن بره تواین سن خودتو درگیر یکی میکنی که معلوم نی راسته یا دروغه حرفش که اگه راست هم باشه۷سال بایکی بوده شمارو به چشم مرحم وفراموشی اون اولی میبینه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یهو آدمه یهو چنان فوش میده میگه بخاطر اون گذشته لعنتی اینجوری شدم بچها بگین چیکار کنم میترسم

عززیزم سریع از اون سایت خارج شو و دیگه هیچ وقت هم سراغش نرو

حیفه دختری به پاکی و بانجابتی تو نییت؟!

اول خدا           اخر خدا
از چی میترسی کات کن بره تواین سن خودتو درگیر یکی میکنی که معلوم نی راسته یا دروغه حرفش که اگه راست ه ...

دقیقا تازه خودش بریده دوخته رل چی اون میگه منم همینو گفتم گفت اشتباه فکر میکنی ولی نمیخوام میخوام پاک باشم