2777
2789
عنوان

‌دخترا میاین

271 بازدید | 41 پست

سلام راستش من دختریم که با 17 سال سن یهبارم دوست پسر رل نداشتم اصلا همیشه سنگین رفتم اومدم بعد یه بار دوستم گفت سایت هست دوست میشن دختر پسرهاست بیا بریم آغا گذشت تا من بعد چندسال رفتم یه پسره پیام داد منم مثل همیشه سنگ تلخ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای روستایی تو یکی شهران میگه 5دقیقه باشهر راهشه بعد بعد هفت سال دوستی میره خاستگاری بابا دختره میگه من دخترمو بت نمیدم درس خوندش ولی میره کارگری چون کار گیرش نمیاد آغا اینا بهم میزنن میگذره بعد برام گفت‌و میگفت هنوز عکساشو دارم فلان

بچها من دختریم که نگام به پسری بیوفته عذاب وجدان میگیرم هروقت تو اين سايت میرفتم استرس دلشوره داشتم تا یهو گفت خانوادشون اینجوریه دلم سوخت ترسیدم دلش بکشنه من موندم انقدر تلخ حرف زدم اين عاشق شده میدونم الکی هست

آغا بعدسرهمین عکس دعوا شد من‌ رفتم یکماه بعد باز رفتم بی‌صاحب اين سايت معتادی داره بعد شدو دوباره پیم داد ولی همش دعوا هست میگه شماره بدم یا عکس‌ منم اصلا اهل دوستی نیستم گفت ما رلیم بچها من چندشم میشه از اين حرفا ولی نمیتونم بگم میترسم ولکنم برم دلش بکشنه گیر داد عکس بفرستم منم هی میپیچونمش

گفتم هفته دیگه بچها بعد یه پسره مزاحم شد اونم اين پسر چه فوش هایی میده همش مثبت 18 یعنی نمیدونید قیافش کپی کره ای هاست آنقدر گفت من یه ویس دادم اونم چیز خاسی نگفتم بچها عذاب وجدان دارم نکنه خدا نگام نکنه نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭خيلي درددل میکنه از خانوادش از خودش منم گفتم ولی واقعا شرایطش بده

آغا بعدسرهمین عکس دعوا شد من‌ رفتم یکماه بعد باز رفتم بی‌صاحب اين سايت معتادی داره بعد شدو دوباره پی ...

ولشکن دیگم نرواون سایته این کارا بیهودست واسه سرگرمی فقط نه دختراکه احساسشون درگیرمیشه 

لایک نکن