2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 107 پست
یعنی انتظار دارین با اولین بار تاپیک زدن و توهین قطعش کنم؟ اینطوری باشه هر روز باید هزار نفر رو ببند ...

آهان ولی با اولین کلمه ی سیاسی یا مذهبی تعلیق می کنید. جالبه. اینم از عدالت سایت. قانون قانونه بی قانونی هم بی قانونی 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

@نی_نی_یار_پنج   جوابشو ندادین منم هرچی لایقش بود بارش کردم چون من زیر بار ظلم و بی عدالت ...

دیگه هم فعالتون نمیکنم هزاربار تو تماس با ما بگین فعال نمیشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکنید چه بهتر 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

منم هیچ وقت به تماس با ما نگفتم فعالم کنن که منت سرم میذارین دوستام لطف کردن گفتن 

یعنی انتظار دارین با اولین بار تاپیک زدن و توهین قطعش کنم؟ اینطوری باشه هر روز باید هزار نفر رو ببند ...

نی نی یارجان ازدستت ناراحتم یبار یه جوک دیدم خوشم اومد گذاشتم اینجابار اول که گذاشتم اونو یکی شما روتگ کرد سریع پاک کردیدتاپیکم رو🤕❤