2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 107 پست
سلام فحشهایی که تو همین تاپیک دادن رو بخونین دیگه باز نمیشه کاربری که براشون تاپیک زدن توهین کردن م ...

نی نی یار۵ اگه در جریان نیستید  بدونید که کاربری اول مهرآبان  اوایل 98 بود عزیزم. اون موقع بانوی مهربانی به انگلیسی نوشته بودند  تو جریان طلاقش بود  اون موقع که قرار شده بود برن  باهم زندگی کنند و بهم برگردند و لی  دوباره از ترس اینکه شناسایی نشه لغو کاربری کرد خودش  و فکر کنم سال 99 بود یعنی چندماه بعد دوباره کاربری زد،  پس لطفا  و خواهشا  به کاربری ۳ سالش احترام بگذارید و برش گردونید 

این کاربری متعلق به دونفر است .

سلام فحشهایی که تو همین تاپیک دادن رو بخونین دیگه باز نمیشه کاربری که براشون تاپیک زدن توهین کردن م ...

چه  فحشی دادن  دیگه به مرز  انفجار  رسیده بود علیهش تاپیک غیر اخلاقی زده شد  حق ناراحتی نداشت والا شما برای اجرای عدالت سرامدید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قانون رو شما طبق تعهدی که دارید  باید یکسان برای همه اجرا کنید. اگه کسی مثلا کاربریش یه روزه باشه بیاد توهین کنه به کاربری یا تاپیک بزنه براش لغوش می کنید ولی اون کاربر ناشناخته رو میگید دو ساله کاربری داره لغوش نمی کنم؟ واقعا با وجود احترامی که برای شما قائلم باید بگم  کار شما  ناعادلانست 😔😔😔😔