اگه این بی شخصیت هایی که درباره ی من تاپیک زدن رو تعلیق نمی کنید منو تعلیق کنید دیگه نه حوصلشو دارم که اینجا باهاشون سر و کله بزنم نه اعصابشو....
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
سلام فحشهایی که تو همین تاپیک دادن رو بخونین دیگه باز نمیشه کاربری که براشون تاپیک زدن توهین کردن م ...
نی نی یار۵ اگه در جریان نیستید بدونید که کاربری اول مهرآبان اوایل 98 بود عزیزم. اون موقع بانوی مهربانی به انگلیسی نوشته بودند تو جریان طلاقش بود اون موقع که قرار شده بود برن باهم زندگی کنند و بهم برگردند و لی دوباره از ترس اینکه شناسایی نشه لغو کاربری کرد خودش و فکر کنم سال 99 بود یعنی چندماه بعد دوباره کاربری زد، پس لطفا و خواهشا به کاربری ۳ سالش احترام بگذارید و برش گردونید
سلام فحشهایی که تو همین تاپیک دادن رو بخونین دیگه باز نمیشه کاربری که براشون تاپیک زدن توهین کردن م ...
قانون رو شما طبق تعهدی که دارید باید یکسان برای همه اجرا کنید. اگه کسی مثلا کاربریش یه روزه باشه بیاد توهین کنه به کاربری یا تاپیک بزنه براش لغوش می کنید ولی اون کاربر ناشناخته رو میگید دو ساله کاربری داره لغوش نمی کنم؟ واقعا با وجود احترامی که برای شما قائلم باید بگم کار شما ناعادلانست 😔😔😔😔