اگه این بی شخصیت هایی که درباره ی من تاپیک زدن رو تعلیق نمی کنید منو تعلیق کنید دیگه نه حوصلشو دارم که اینجا باهاشون سر و کله بزنم نه اعصابشو....
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
یعنی انتظار دارین با اولین بار تاپیک زدن و توهین قطعش کنم؟ اینطوری باشه هر روز باید هزار نفر رو ببند ...
آهان ولی با اولین کلمه ی سیاسی یا مذهبی تعلیق می کنید. جالبه. اینم از عدالت سایت. قانون قانونه بی قانونی هم بی قانونی
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دیگه هم فعالتون نمیکنم هزاربار تو تماس با ما بگین فعال نمیشین
نکنید چه بهتر
دیگه هم فعالتون نمیکنم هزاربار تو تماس با ما بگین فعال نمیشین
منم هیچ وقت به تماس با ما نگفتم فعالم کنن که منت سرم میذارین دوستام لطف کردن گفتن