2777
2789
عنوان

شپش😭😭😭

380 بازدید | 24 پست

دیگه خسته شدم من و پسرم با هم گرفتیم ....خیلی سرم میخاره زخم شده...سرکه و روغن بادام تلخ و شامپو استفاده کردم ولی تخم هاش نمیاد بیرون...موهام بلنده و آخر ماه عروسی داریم و اصلا نمیتونم کوتاه کنم...خواهش میکنم تجربه دارید بگید..🙏

شامپو ضد شپش بگیر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوش شیرین و سرکه انگور بریزین تو شامپو نرم کننده یا شامپوهای دیگه و رو سرتون خیلی ماساژش بدین و تیکه تیکه شونه ریز بکشین به کل موهاتون هرروز تو حمام انجام بدین

رنگ کردن موهم خیلی خوبه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

نرم کننده بزنید تو حموم شونه شپش بگیرید خیلییی دندونه هاش ریز هست قشنگ بشینید تو حموم مرتب شونه بزنید تا هر چی هست از سرِ تون در بیاد

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
شامپو ضد شپش بزن و به سرتون حشره کش بزن و سریع برین حمام و توی یک روز دوبار برین حموم 

حشره کش ضرر داره و تیراخره

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
عزیزم راحت ترین راه من موهام تا روی باسنمه همرو با پودر ماشین لباسشویی یا دستی از بین بردم هم خودمو ...

واقعا؟

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

راحت ترين راه يدونه قطره ضد شپش كيميا بخر 

حموم كن موهاتو خشك كن كف سرت ده بيشت قطره كنار گوشا بالاي سر پشت سر جلوي سر بزن

تا دو روز حموم نرو

بعد دو روز دوباره تكرار كن

هم شما هم پسرت

بعدش برام دعا كن