2777
2789

حسابم خالیه ،مجردم، دور از مامانم زندگی میکنم ،شاغل نیستم محصلم ، هیچ درآمدی ندارم .

مامانم بهم فروردین ماه دو میلیون داد ، دیگه تا الان چیزی بهم نداده.، اون پول رو خرج کردم بعد گوشت هم تموم کردم پول ندارم بخرم ..مامانمم با اینکه باهام در رفت و امده و در تماس هست ولی ازم نمیپرسه اصلا که آیا دخترم چیزی لازم نداری ،چیزی نمی‌خوای ..

حتما باید زنگ بزنم گدایی کنم بگم پول ندارم یا فلان ندارم گوشت ندارم 

خب من خجالت میکشم الان چند روزه با خودم کلنجار رفتم که زنگ بزنم بگم نتونستم اصلا روم نمیشه از گشنگی بمیرمم روم نمیشه 😥کاش خودم کار میکردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گدایی چیه وظیفشونه

بعدم گوشت واجب نیس زیاد

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

گدایی چیه وظیفشونه بعدم گوشت واجب نیس زیاد

خب چی بخورم پس بجز گوشت ؟ همش غذاهای گیاهی نمیشه ک 

اسفند ماه برام سه کیلو گوشت گرفته بودن تا الان که خرداد هستیم تازه تموم کردم همش گوشت درست نمیکنم ولی خب بالاخره برای درست کردن غذا لازم هستش چون ک من خودم باید برای خودم غذا بپزم چی بخورم پس 

بعدشم جسارت نشه خرجتون چرا انقدر بالاست من متاهلم ام کل سالو فقط ٢ تومن از شوهرم گرفتم

ایشون تنها زندگی می کنه کسی خرید خونه انجام نمی ده واسش منظورش پول تو جیبی نیست کل مخارجشه

عزیزم اگه دوست داشتی بگو الان خودت کجایی باکی زندگی میکنی پدرمادرت هرکدوم کجا وچتدسالته

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
بعدشم جسارت نشه خرجتون چرا انقدر بالاست من متاهلم ام کل سالو فقط ٢ تومن از شوهرم گرفتم

مواد غذایی رو شوهرتون میگیره یا شما میگیری ؟ به من دو تومن داده فروردین اسفند برام گوشت گرفته بودن برنج هم گرفتن ، دیگه تا الان گوشت تموم شده بعدم من پولا رو خرج مواد غذایی مثل روغن ،سیب زمینی پیاز میوه ،پنیر ،سبزی ،مواد غذایی و خوراکی اینطور چیزا کردم 

اسی بروکار کن اینجوری نمیشه خیلی سخته درکت میکنم ... منم اول اینجوری بودم ولی دیگ کار میکنم خیلی بهتر شده لنگ نمی‌مونم اگه دانشگاه دولتی میخونه مشاوره برو یا تدریس ...یا سه ماه تابستون که بیکاری فروشندگی مغازه ای جایی برو پولشو پس انداز کن که لنگ نمونی 

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /